Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO EXCLUSIV. Cum mai arată Cristina Rus după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. S-a transformat aproape complet
FOTO EXCLUSIV. Cum mai arată Cristina Rus după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. S-a transformat aproape complet

FOTO EXCLUSIV. Cum mai arată Cristina Rus după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. S-a transformat aproape complet

Cristina Rus a renunțat la carieră și a ales să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor. Mamă a trei copii, fosta cântăreață și-a îndreptat atenția către familie, iar acum evenimentele mondene s-au transformat în cel mult ieșiri la masă în compania soțului și a prietenilor.

Zilele trecute fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Cristina Rus pe terasa unui cunoscut restaurant din zona Herăstrău. Însoțită de soțul ei, Dragoș Bîlteanu și câțiva prieteni de familie, fosta cântăreață nu mai aducea deloc cu cea care cântă alături de Andreea Bănică în trupa Blondy.

Cu câteva zile înainte de a împlini 40 de ani, Cristina Rus afișează cu totul o altă imagine. Buclele lungi și blonde au fost înlocuite cu o tunsoare de tip bob care i se așează mai bine noului stil vestimentar pe care îl abordează. Imediat după ce l-a născut pe primul copil, Dragoș Jr, în 2010, fosta cântăreață a început ușor-ușor să înlocuiască hainele sexy cu ținute ceva mai conservatoare, ajungând în prezent să se definească unui stil elegant.

A vorbit aproape încontinuu la telefon

Deși se voia a fi o întâlnire amuzantă ca între prieteni, Cristina Rus nu a fost prea atentă la discuțiile de la masă, lăsându-l pe soțul ei, omul de afaceri Dragoș Bîlteanu să întrețină atmosfera. Fosta cântăreață a vorbit aproape încontinuu la telefon, cel mai probabil cu persoana în grija căreia lăsase copiii. Cristina și Dragoș au împreună trei copii, un băiat de 11 ani, o fetiță de 7 ani și mezina de un an și jumătate. Rus a mai lăsat telefonul doar când ospătarul a adus mâncarea. Abia atunci, printre îmbucături a putut să fie atentă la prietenii care îi însoțeau.