Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan vrea să-i ia tot lui George Burcea! Război total la divorț
Andreea Bălan vrea să-i ia tot lui George Burcea! Război total la divorț

Andreea Bălan vrea să-i ia tot lui George Burcea! Război total la divorț

Andreea Bălan dorește să-l scoată pe George Burcea din viața celor două fetițe pe care le au împreună și de aceea, în procesul de divorț va căuta să demonstreze că fostul său soț nu este un tată potrivit.

Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățișare, în fața instanței, în procesul de divorț pe care l-au intentat. Deși s-au despărțit de foarte multe luni, divorțul celor doi a ajuns abia acum pe masa judecătorilor din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Chiar dacă cei doi sunt de acord cu despărțirea, ba chiar au, fiecare, pe altcineva în viața lor, procesul se anunță de durată. Asta deoarece nu se pot pune de acord cu privire la custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei”, au arătat surse apropiate vedetei, conform wowbiz.ro.

Mai mult, pe lângă custodia totală, artista intenționează să-și lase fostul soț și cu mai puțini bani în conturi, considerând că acesta va trebui să plătească o pensie alimentară mai mare. Artista are în vedere veniturile obținute de George Burcea în urma prestației pe care avut-o la „Ferma”, show-ul difuzat de PRO TV.

„Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât”, a spus un apropiat al foștilor soți, conform sursei citate mai sus.

Andreea Bălan nu intenționează să ia alte măsuri împotriva fostului său soț, în ciuda afirmațiilor deranjante pe care George Burcea le face, în ultimul timp, la adresa ei.