Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan s-a logodit , deși nu a divorțat oficial de actorul George Burcea
Andreea Bălan s-a logodit , deși nu a divorțat oficial de actorul George Burcea

Andreea Bălan s-a logodit , deși nu a divorțat oficial de actorul George Burcea

Andreea Bălan are o nouă relație, după despărțirea de actorul George Burcea.

Bombă în lumea showbiz-ului! Cântăreața Andreea Bălan trăiește din nou o poveste de iubire cu Tiberiu Argint. Ea s-a logodit cu acesta deși nu a divorțat oficial de actorul George Burcea.

Andreea Bălan a făcut primele mărturisiri legate de noua sa relație, aceasta afirmând că este foarte fericită împreună cu iubitul ei cu care are o relație de mai puțin de jumătate de an.

“Sunt foarte fericită și mulțumită!”

Andreea Bălan a mărturisit în cadrul unui interviu acordat recent că deși este fericită cu Tiberiu Argint, nu crede că va primi inelul de logodnă prea repede. Artista, care este jurată la emisiunea “Te cunosc de undeva”, a spus că două lucruri contează pentru ea și iubitul ei, respectiv sănătatea și fericirea.

Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a declarat artista.

Cei doi s-au întors recent dintr-o vacanță de miere petrecută într-un resort de lux din Bulgaria.

George Burcea, noi mărturii-bombă despre războiul cu Andreea Bălan

Actorul George Burcea a recunoscut pe platourile de filmare pentru “Ferma” că nu i-a dezvăluit Andreei Bălan că va juca în acest serial difuzat de PRO TV. Potrivit acestuia, el a spus că nu a avut încredere că ea va păstra secretul .

“Fosta soție nu știe că sunt aici .I-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândea, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc”, a declarat George Burcea în cadrul concursului “Ferma. Orășeni vs. săteni”.

 

“Ea își dorește cu disperare să-mi ia custodie totală”

Actorul George Burcea a explicat situația legată de faptul că nu i-a dat procura fostei sale soții pentru a pleca cu fetele în vacanță în Grecia .El a declarat următoarele:

“Nu ne complicăm cu absolut nimic! Nu îmi doresc să mă complic. Pentru că eu, ca un tată responsabil și fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte. Când am anunțat avocațîi, am anunțat-o și pe ea. Și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca.

Doar că știi care este chestia? Cred că am și scris lucrul ăsta. Sper să-l am scris, pentru că altfel… ea își dorește cu disperare să-mi ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. «Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde»”, a spus actorul George Burcea.

“Cred foarte mult că i-a fost teamă că oamenii care mă vor vedea la «Ferma» să nu-și schimbe părerea despre mine”

Cred foarte mult că i-a fost teamă că oamenii care mă vor vedea la «Ferma» să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede că pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă că ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?» După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi». Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a spus actorul,  potrivit cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: