Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan, în pericol mortal! Internată de urgență, trebuie operată. Dureri atroce
Andreea Bălan, în pericol mortal! Internată de urgență, trebuie operată. Dureri atroce

Andreea Bălan, în pericol mortal! Internată de urgență, trebuie operată. Dureri atroce

Andreea Bălan ar fi ajuns de urgență la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale atroce. Artista ar urma să ajungă pe masa de operație cât de curând.

Cântăreței i s-au acordat primele îngrijiri, fiind stabilizată, dar a fost nevoie de internare, informează Cancan.

În noaptea de luni spre marți, au fost momente grele pentru Andreea Bălan. Artista nu a putut închide un ochi din cauza durerilor abdominale, iar când acestea s-au acutizat, s-a îmbrăcat, a urcat la bordul mașinii sale și a plecat, imediat, spre o clinică particulară.

Fosta iubită a lui Keo a ajuns la Sanador, acolo unde, în urmă cu aproape doi ani, a fost salvată de la moarte de intervenția salutară a medicilor, după ce abia născuse prin cezariană. Starea ei este, la această oră, stabilă, după ce i-a fost acordat primul ajutor. Doar că ar putea să fie supusă unei intervenții chirurgicale, medicii fiind pregătiți pentru cazul în care situația medicală se va agrava.

Sursele mai spun că Andreea ar fi fost la un pas de septicemie, acesta fiind motivul pentru care personalul medical a pregătit deja sala de operații.

Salvată de la moarte la a doua naștere

Andreea dădea naștere celei de-a doua fetițe a ei la începutul lui martie 2019, prin cezariană. Intervenția a fost una de succes, doar că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației. Situația avea să fie însă gestionată cu maximum de profesionalism de echipa de medici.

Andreea și soțul ei George Burcea ajungeau la divorț, însă, la aproape un an de la acel eveniment. Au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, care au rămas în grija artistei după depărțire. Cei doi nu aveau să rămână singuri mult timp și și-au găsit noi iubiri relativ în același timp. Andreea a fost prinsă în mrejele iubirii de către un șarmant tânăr afacerist, Tiberiu Argint.

În ultima perioadă tot mai multe dezvăluiri au fost făcute, atât de Andreea, cât și de George Burcea, cu privire la viața lor de cuplu. La prima înfățișare de la tribunal, blonda a declarat că vrea custodia totală a copiilor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: