Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan este devastată. A ajuns de urgență la spital. „Îi scădea pulsul….”
Andreea Bălan este devastată. A ajuns de urgență la spital. „Îi scădea pulsul….”

Andreea Bălan este devastată. A ajuns de urgență la spital. „Îi scădea pulsul….”

Andreea Bălan și familia sa au mers într-o vacanță de vis cu prilejul sărbătorilor. Din nefericire, vacanța lor s-a transformat într-un coșmar în momentul în momentul în care mezina familiei s-a îmbolnăvit iar medicii au fost nevoii să intervină de urgență.

La câteva zile după ce au ajuns în Mauritius, Clara a fost anesteziată și diagnosticată cu enterocolită. Părinții micuței au trecut printr-o sperietură de zile mari.

„Pentru că n-au putut să-i ia sânge, n-au găsit venele, n-au reuşit să îi bage perfuzie în vene şi a trebuit să îi facă o anestezie de 10 minute cu gaz ca să îi pună o perfuzie în vena de la tâmplă. I-au pus un furtun la guriţă… Îi scădea pulsul. Ajunsese la 80, 60, m-am speriat, îmi venea să intru peste. Nu ştiam ce se întâmplă. Timp de 10 minute mi-a stat inima în loc, a fost traumatizant”, a mărturisit Andreea Bălan la „Răi da’ buni”.

După ceva timp, din păcate şi Ella a început să se simtă rău. Acum, artista şi soțul ei sunt cei care au grijă de fetițele lor, fiind asistaţi telefonic de medic. „Multumim dragilor pentru mesaje. Clarita e mai bine, antibioticul isi face efectul, dar trebuie regim alimentar. In schimb, Elluta a facut si ea enterocolita si le doftoricim pe amandoua. Alergam in schimburi de la una la alta cu „bebici” (medicamente) si ne uitam cu jind la plaja din fata noastra”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: