André Rieu anunță al cincilea concert la București, pe 6 iunie 2015

André Rieu anunță al cincilea concert la București, pe 6 iunie 2015

Cel de-al cincilea concert pe care celebrul violonist André Rieu îl va susține la București este programat pentru sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției. Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu și municipalitatea au căutat împreună soluții pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției. André Rieu și echipa sa mulțumesc pe această cale primarului general al municipiului București, dl Sorin Oprescu, precum și municipalității pentru sprijinul acordat și pentru felul în care au colaborat pentru a extinde perioada în care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa. „Dragi români, doresc să vă urez Sărbători Fericite!”, transmite André Rieu fanilor români.

În cazul rezervărilor la concertele deja anunțate, care din diverse motive au fost anulate de clienți, procedura uzuală aplicată de EVENTIM este să repună în vânzare biletele corespunzătoare. Pentru detalii, accesați site-ul www.eventim.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News