Evenimentul Zilei > Monden > Anda Adam dă tot din casă. „E total greșit să stai într-o relație de teamă”
Anda Adam dă tot din casă. „E total greșit să stai într-o relație de teamă”

Anda Adam dă tot din casă. „E total greșit să stai într-o relație de teamă”

Cunoscuta artistă Anda Adam a dat din casă și a povestit cum este căsnicia cu soțul ei, Sorin.

Deocamdată, artista nu a spus explicit dacă s-a despărțit sau intenționează asta , rezumându-se să afirme că povestea ei de dragoste nu a ajuns, încă, la final.

Oricum, Anda adam consideră că nimeni nu trebuie să stea într-o căsnicie doar de dragul unui copil.

Anda Adam, mesaj pentru fani

Artista a spus că ști că au apărut multe zvonuri în legătură cu o presupusă destărțire de soțul ei, dar le-a ignorat.

De asemenea, ea a dat asigurări fanilor că, deși au existat unele tensiuni în căsnicie, și astea fiind în perioada de izolare, povestea lor de dragoste nu a ajuns la final.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a spus Anda Adam .

Anda Adam a nu crede într-o căsătorie nefericită

De asemenea, Anda Adam a mărturisit că nu va sta niciodată într-o căsnicie nefericită, doar de dragul copilului.

„Nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă.

Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta.

Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi  părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive”, a mai spus artista, potrivit cancan.ro