Evenimentul Zilei > Monden > Anchetă complicată după bătaia dintre Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce arme pregătește impresara
Anchetă complicată după bătaia dintre Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce arme pregătește impresara

Anchetă complicată după bătaia dintre Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce arme pregătește impresara

Vineri seara, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut un nou conflict ce a degenerat în violență fizică. Dată fiind situația, cei doi s-au deplasat la sediul Poliţiei Snagov, acolo unde au fost audiați, ieșind la iveală și faptul că impresara a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva fostului soț încă de anul trecut.

Anamaria Prodan a depus o plângere la Poliție împotriva lui Laurențiu Reghecampf încă din luna februarie a acestui an, asta pentru că impresara se simțea amenințată de fostul soț.

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție

Ulterior, Anamaria Prodan a fost înștiințată că nu poate fi emis un ordin de protecție împotriva lui Reghecampf, astfel că impresara a decis să-și retragă plângerea.

În urmă cu două zile, între cei doi a izbucnit un nou conflict ce a degenerat în violență, asta pentru că atât Laurențiu Reghecampf, cât și fosta lui soție au devenit agresivi, lovindu-se unul pe celălalt.

Conform Poliției Județene Ilfov, Anamaria Prodan a depus o plângere la Poliția din Snagov pe 23 decembrie 2021, iar anterior, aceeași declarație fusese depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, impresa invocând atunci că Reghecampf se face vinovat de furt.

Poliția a respins cererea Anamariei Prodan

Mai apoi, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov în vederea efectuării unor cercetări.

„În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare.

Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a informat Poliţia Ilfov.

Vineri seara, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au deplasat la Poliţia Snagov, acolo unde au fost audiați. După, polițiștii au emis două ordine de protecţie provizorii şi au dispus deschiderea a trei dosare penale.