Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, scandal uriaș. Ce a putut să facă pentru fiul său. Urmează o anchetă
Anamaria Prodan, scandal uriaș. Ce a putut să facă pentru fiul său. Urmează o anchetă

Anamaria Prodan, scandal uriaș. Ce a putut să facă pentru fiul său. Urmează o anchetă

Nici nu s-a încheiat procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, că Anamaria Prodan a intrat într-un nou scandal. Ea a fost acuzată că ar fi intervenit pentru ca fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 13 ani, să fie selectat în lotul național de fotbal U15. În acest caz, Federația Română de Fotbal a anunțat că va demara o anchetă pentru a clarifica situația.

Reprezentanții Școlii de fotbal FC Player 2008 o acuză pe Anamaria Prodan că ar fi intervenit în favoarea fiului său, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani. Aceasta ar fi vorbit cu antrenorii echipei pentru a-l selecta pentru lotul național de fotbal U15. Oficialii școlii au dat publicității o fotografie în care Anamaria Prodan apare pe banca de rezerve, alături de un antrenor, dar și un comentariu. Acest lucru s-ar fi petrecut la meciul decisiv pentru selecția tinerilor jucători, pentru lotul U15.

„Protejați-i pe copil! Ieri (n.r.- 20 mai) a fost o acțiune de selecție (București și Ilfov) în vederea formării lotului echipei naționale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenți 34 copii. Unul dintre ei, prezent probabil în teren «datorită» mamei sale (Anamaria Reghecampf), nu a făcut față jocului. Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment

O știm noi, o știau antrenorii prezenți la meci, o văd părinții, dar cel mai grav este că o înțeleg copiii. Puneți-vă în locul acestui băiat pe care colegii săi au început deja să-l vorbească pe la spate. De ce îi faceți asta? Îi faceți rău atât lui, cât și sutelor de copii care speră să ajungă la echipa națională și care se gândesc că procesul de selecție se face pe criterii obiective. Hai să ne protejăm copiii! Să le protejam visurile!

P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua să vorbim despre asta ori de câte ori vom mai întâlni astfel de situații. Ieri a fost vorba despre o evidență izbitoare. Și asta după ce copiii au trecut prin două runde de selecție (La precedenta, mama copilului stătea pe banca de rezerve!!!!! – vezi foto). O facem pentru copii!”, a transmis FC Player 2008 într-un comunicat de presă, postat pe contul de Facebook.

Anamaria Prodan a dat replica

Replica din partea impresarei Anamaria Prodan a venit imediat. Ea a negat acuzațiile și a precizat că s-a aflat acolo doar pentru a-și salute cunoștințele.

„Să vă fie rușine! Club mic care nu are cum vreodată să scoată învingători! Educația îmi spune că pot sta să-mi salut cunoștințele și să vorbesc despre școlile de fotbal din țară, câteva secunde, pe orice bancă de rezerve la final de meci! Rușine patronului acestei școli. Păcat că părinții plătesc pentru așa ceva. Frustrați din naștere care frustrează copiii care merg la antrenamentele acestei școli. Peștele de la capăt se împute!

Părinții care își duc copiii în asemenea mediu trebuie să înțeleagă că nu fac altceva decât să își distrugă copiii. Rolul unui patron de școală de fotbal este să crească talente și să îi ajute să fie învingători. Nu să le distrugă încrederea inventând minciuni doar pentru faptul că sunt atât de mici încât Anamaria Prodan nu îi zărește vreodată”, a fost replica Anamariei Prodan, potrivit gsp.ro.

sursa: arhivă EVZ

Fedderația de fotbal a anunțat o anchetă

După izbucnirea noului scandal, oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat o anchetă care să clarifice situația. Cercetările vor fi realizate de Dpartamentul de Integritate din cadrul forului.

Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15. Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc”, a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.