Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, reacție după ce s-a zvonit că Reghecampf ar avea o amantă: „La un moment dat…”
Anamaria Prodan, reacție după ce s-a zvonit că Reghecampf ar avea o amantă: „La un moment dat…”

Anamaria Prodan, reacție după ce s-a zvonit că Reghecampf ar avea o amantă: „La un moment dat…”

După zvonul că Reghecamf ar avea o amantă de opt ani şi că i-ar fi făcut un salon de înfrumusețare în Dorobanți, Anamaria a negat absolut totul spunând că soţul ei nu este genul de om care s-ar preta la aşa ceva.
Anamaria Prodan a negat aceste zvonuri afirmând că mariajul ei nu este în pericol și că îl iubește foarte mult pe Laurențiu Reghecampf, de asemenea şi el pe ea.
În acest context, sătulă de minciunile lansate de oamenii care îi invidiază, Anamaria a recunoscut că a fost enervată la culme de maniera în care familia ei a fost atacată, iar în momentul în care fidelitatea și integritatea soțului ei i-au fost puse la îndoială, a explodat.
„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat.
La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: De ce? Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a ţinut să lămurească Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan dezminte aceste zvonuri

Mai mult, impresara spune că soţul ei nu este genul acela de bărbat şi că niciodată nu ar însela-o, are nişte principii de viaţă pe care nu le-ar încălca.

„Reghecampf nu este genul de om care să facă așa ceva. Reghecampf este mult prea bun, e numărul 1. Reghecampf niciodată nu ar face așa ceva, are niște principii de viață și o dragoste pentru familia lui și un respect față de societate, în primul rând, încât nu s-ar uita vreodată nici la femei ușoare, nici la site-uri, nimic.

Nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului nu știu cui. Nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs. Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează, băiatul cel mare și fetele să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună «golanul de taică-tu». Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat pentru Antena Stars.