Anamaria Prodan, mesaj misterios. Vedeta a stârnit curiozitatea fanilor

Anamaria Prodan, mesaj misterios. Vedeta a stârnit curiozitatea fanilor Anamaria Prodan -sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan, mesaj misterios pe Instagram. Cei care au văzut postarea de pe platforma de socializare s-au gândit imediat că destinatarul este vreun iubit pe care vedeta nu dorește să-l scoată în lumina reflectoarelor. Sau, de ce nu, poate unul dintre bărbații din trecutul său recent.

Anamaria Prodan, mesaj misterios pe o platformă de socializare. Cei care au văzut postarea s-au gândit, imediat, că starleta face referire la un bărbat. Cineva necunoscut, cu care a început o idilă, pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor. Alții cred că se referă la fostele iubiri, poate la Laurențiu Reghecampf, fostul soț, sau poate, de ce nu, la „ultima cucerire” Flavius Nedelea. De acesta din urmă, Anamaria Prodan s-a despărțit în urmă cu câteva luni.

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan pare că nu reușește să-și găsească o nouă relație stabilă. În ultima perioadă s-a tot vorbit despre idilele pe care le-a trăit alături de diverși bărbați. Nici una dintre acestea nu au fost de durată. Ultima oară, Anamaria Prodan a avut o relație cu un om de afaceri. Este vorba despre Flavius Nedelea, în vârstă de 42 de ani, cu afaceri în domeniul hotelier.

„Tu ca mine nu mai găsești, eu că tine nu mai caut. Asta este de reținut”, a postat Anamaria Prodan pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iar cei care au văzut mesajul misterios au încercat să afle cine este destinatarul. Așa cum este concepută, postarea poate duce cu gîndul în mai multe direcții. Fie Anamaria Prodan – care se consideră unică, de neînlocuit – și-a găsit sufletul pereche. Și, deci, nu mai are rost să caute un alt bărbat, alături de care să-și petreacă viața. Fie, vedeta – care se consideră unică, de neînlocuit – dă cu tifla unui bărbat din trecutul ei. Cineva care nu se ridică la nivelul pretențiilor sale, tipul de om cu care nu mai dorește să aibă de-a face.

Indiferent despre ce este vorba, misterul persistă, până când agenta de fotbaliști va binevoi să ridice vălul și să clarifice situația.

Laurentiu Reghecamf si Corina Caciuc

Laurentiu Reghecamf si Corina Caciuc Sursa: Facebook

Anamaria Prodan, mesaj misterios pe Instagram

Anamaria Prodan, mesaj misterios pe Instagram. Vedeta a fost căsătorită, până acum, de două ori. Primul soț este un fost sportiv de performanță, jucătorul de baschet Tiberiu Dumitrescu. Împreună cu acesta impresara are două fete.

Al doilea soț, mult mai cunoscut în România, a fost Laurenţiu Reghecampf, cu care mai are un băiat. Cei doi s-au despărțit după un divorț urât presărat cu multe scene desprinse din telenovele.

Cauza divorțului a fost o relație extraconjugală a lui Reghe. De altfel, după divorț, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața cu femeia respectivă, Corina Caciuc, cu care mai are un băiețel. Anamaria Prodan, mesaj misterios, o dedicație posibilă pentru Laurențiu Reghecampf.

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, presa a relatat că Anamaria Prodan ar mai fi avut relații pasagere cu câțiva bărbați. Unul dintre acești iubiți este omul de afaceri Flavius Nedelea cu care a avut o relație de aproximativ o lună.