Profeția Prodancăi s-a împlinit. Proaspăt șomer, Reghecampf primește încă o lovitură

Profeția Prodancăi s-a împlinit. Proaspăt șomer, Reghecampf primește încă o lovitură Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Arhiva EvZ

Proaspăt concediat de echipa azeră Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf traversează o perioadă de umbră pe plan profesional. Afacerea sa cu porci de la ferma din Snagov, de care era foarte mândru, este în pragul insolvenței. Mai mult, antrenorul riscă să fie târât în judecată de statul român.

Chiar dacă pe plan personal este fericit alături de Corina Caciuc, profesional Laurenţiu Reghecampf nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. A rămas şomer după ce a fost dat afară de la Neftchi Baku, echipa din Azerbaidjan preluată rapid de Adrian Mutu. Din păcate antrenorul are mari probleme și în afaceri, după ce ferma sa de la Snagov a ajuns acum în pragul falimentului.

I-au murit toți porcii de la fermă

Acum 6 ani, Laurențiu Reghecampf. înființa o fermă la Snagov, anul trecut ajungând să fie mândru de cele o mie de animale ale sale. Astăzi ferma a ajuns o ruină, iar afacerea este în pragul insolvenței, înregistrând pierderi și datorii uriașe.

Toți porcii au murit, în fermă rămânând doar câțiva câini care păzesc grajdurile. Fosta sa soție, Anamaria Prodan, a făcut o serie de declarații surprinzătoare pe această temă. După mult mediatizatul lor divorț, Laurențiu Reghecampf a interzis familiei să mai calce acolo, declara la vremea respectivă Anamaria Prodan. Impresara susține acum că fostul ei soț se află pe bua prăpastiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan a prevăzut decăderea fostului soț

„ Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe… Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma. Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum  urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.

Anamaria Prodan și Corina Caciuc, „război la distanță”. S-au întrecut în cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Foto: Facebook

Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta , nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus", a declarat impresara pentru Playtech.

Avocații despre riscurile cu care se confruntă Reghe

Se pare că RAPPS îi va deschide dosar penal antrenorului, pentru devalizarea proprietății statului. Angajații RAPPS i-au pus în vedere antrenorului să aducă înapoi tot ce s-a luat abuziv din fermă și să rezolve prejudiciile. Avocata Carmen Obârșanu a explicat ce riscă Reghe.

„Când intră o firmă în insolvență, câștigă lichidatorul! Dacă firma a intrat în insolvență, este pe zero. În momentul în care se iau banii, firma nu are cum să mai funcționeze, nu intră în reorganizare. Dacă a luat bunuri de acolo, se poate înacadra la infracțiunea de distrugere, de furt.

Infracțiuni prevăzute de legea comergială. Dacă firma a intrat în insolvență, se poate înscrie la masa credală, dacă mai sunt bunuri ale societății, dar șanse mici să se recupereze, dar de obicei lichidatorii își bagă onorarii colosale la masa credală. Va dura câțiva ani”, a declarat avocata Carmen Obârșanu, citată de Playtech.