Prodanca, înțepături pentru Reghe. Ce spune despre Ronald Gavril

Prodanca, înțepături pentru Reghe. Ce spune despre Ronald Gavril Anamaria Prodan. Sursa: Youtube

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt într-o relație de câteva luni. Cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit. Impresara are numai cuvinte de laudă despre el spunând că în sfârșit „am alături de mine un bărbat adevărat”. După un divorț cu scandal, cu bătăi, cu vorbe grele aruncate la întâmplare, în sfârșit, se pare că Anamaria Pordan și-a găsit liniștea alături de Ronald Gavril.

Anamaria Prodan îl umilește pe Reghe

Anamaria Prodan a dat de înțeles că Reghe nu prea era bărbat, cel puțin în comparație cu Ronald Gavril. Impresara a mărturisit că nu mai simte nevoia spună „Hei, aici se face așa”. Mai mult, ea spune că acasă se comportă ca un copil. Iubitul ei o răsfață mereu, îi spune cuvinte frumoase, adică ce-i place unei femei să audă.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane zâmbind, maşină şi ochelari

Anamaria Prodan. Sursa foto: Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu acasă sunt exact ca un copil, mă alint, stau în brațele lui, mă mângâie, îmi spune cât sunt de frumoasă. Nu simt nevoia să vin să dau cu pumnul în masă și să spun: „Hei, aici se face așa, aici se face așa”, pentru că am alături de mine un bărbat adevărat. Toate femeile care au noroc să aibă un așa bărbat este clar că vor fi acele femei minunate. Am făcut lucrul ăsta 99% din viața mea”, a declarat Prodan.

Impresara spune că a îngropat partea feminină a Anei

Anamaria Prodan a mai declarat că a îngropat partea feminină a Anei pentru că a realizat că ea esate cea care trebuie să construiască. De asemenea, mai spune că este fericită că a experimentat și zona asta.

„Sunt fericită că am experimentat și zona asta, am îngropat partea feminină a Anei pentru că am realizat că eu sunt cea care trebuie să construiască, să ducă mai departe tot ce se construiește. Nu aveam niciun ajutor și normal că nu mai exista Anamaria Prodan femeia și era acest zbir care dă cu pumnul în masă, care vorbește puternic și se exteriorizează ca un bărbat”, a mai spus Anamaria Prodan

Ronald Gavril va avea în luna mai un meci în România. Este primul după 16 ani petrecuți în America, potrivit libertatea.ro.