Anamaria Prodan pune piedici divorțului de Reghecampf

Anamaria Prodan pune piedici divorțului de Reghecampf Anamaria Prodan. Sursa: Youtube

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt despărțiți de ceva timp, dar n-au putut ajunge la o înțelegere, astfel că bătălia continuă în instanță. Avocații impresarei au chemat-o ca martor la proces pe Corina Caciuc, doar nu are voie să apară în fața instanței.

Anamaria Prodan pune piedici divorțului. Ce pune la cale impresara

Avocatul antrenorului a declarat că la ultimul termen, Anamaria Prodan nu s-a prezentat, astfel că pronunțarea a fost amânată din nou pentru data de 12 iunie.

„Din păcate, la solicitarea avocaților părții adverse, instanța a acordat un termen pentru 12 iunie, când vor fi audiați martorii propuși de părți și se vor depune adeverințe de venit pentru a se stabili clar veniturile realizate de domnul Reghecampf. Astăzi s-a anulat pentru lipsa părților și pentru lipsa martorului intimatei pârâte. Noi am venit cu un martor, tocmai în ideea de a nu amâna nejustificat cauza. Instanțele sunt foarte aglomerate, ne-au dat un termen în iunie, deci peste încă trei luni”, a mai explicat avocatul antrenorului.

Impresara a solicitat desfacerea căsătoriei din culpă exclusivă

Avocatul lui Laurențiu a explicat că Anamaria Prodan vrea ca desfacerea căsătoriei să fie din „culpă exclusivă a domnului Regthecampf și instanța de fond a respins acest lucru”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Anamaria Prodan și Laurențiu. Sursa foto: Facebook

„Lipsa martorului și cererea de amânare nu indică decât o tergiversare nejustificată. Teza probatorii pentru martor este acea a dovedirii a acuzațiilor de infidelitate. Este o teza probatorie invocată în apel. Scopul este acela de a obține un divorț din culpă exclusivă. Știți bine, prin cerere convențională, doamna Anamaria Prodan a solicitat desfacerea căsătoriei din culpă exclusivă a domnului Regthecampf și instanța de fond a respins acest lucru, găsind culpa comună în desfacerea acestei căsătorii. Scopul este, probabil, obținerea unor despăgubiri”, ne-a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf”, a declarat avocatul lui Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf speră să scape de probleme pe data de 12 iunie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă lupta în instanță. Avocatul antrenorului a explicat că de data aceasta vin cu un martor surpriză și, spune el, „în mod cert nu vor mai fi motive de amânare și ar trebui să se judece”.

„Astăzi putea veni martorul singur, nu cunosc motivul pentru care nu s-a prezentat astăzi, a invocat un motiv medical. Laurențiu lucrează în străinătate, este antreorul unei echipe de fotbal din străinătate, este lucru cunoscut de toată lumea, chiar și judecătorul cauzei a afirmat că este de notorietate acest lucru. Probabil la termenul următor vom încerca să fie prezent, însă, știți cum este, nu ține numai de noi”, mai explică avocatul.

Anamaria Prodan ar putea avea probleme în instanță

Avocatul lui Reghecampf spune că vor veni cu un un element surpriză cu privire la existența unor relații de infidelitate din partea pârâtei Anamaria Prodan.

„Martorul pe care l-am avut astăzi este un martor nou și nu poate fi dezvăluit la acest moment, este un element surpriză în dovedirea apelului, în special și în existența unor relații de infidelitate din partea pârâtei. La termenul următor, în mod cert nu vor mai fi motive de amânare și ar trebui să se judece, se vor audia martorii și se va emite o decizie, care va fi definitivă în procesul de divorț. Cam acesta va fi mersul, nu văd altă cale”, a încheiat avocatul, potrivit cancan.ro.