Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează

Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează Anamaria Prodan -sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan spune că, la 51 de ani, nu ține nicio dietă. Mai mult, doarme 2-3 ore pe noapte și nu o doboară oboseala.

Anamaria Prodan spune că este o  femeie remarcabilă datorită felului său de a se impune în orice situaţie. În afara transferurilor pe care continuă să le facă în fotbal, a povestit că s-a întors în lumea imobiliarelor deschizându-şi o agenție la Dubai, iar în România a inaugurat recent a treia sală de fitness pe care o deține.

Anamaria Prodan arată bine la 51 de ani

Anamaria Prodan are o viaţă foarte activă şi arată foarte bine pentru vârsta ei. Întrebată de Viorel Grigoroiu ce face pentru a arăta atât de bine, impresara a explicat:

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Anamaria Prodan. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

„Toate femeile din familia Prodan arătau foarte bine. Bunica mea, la 80 de ani arăta de 60. Mama arăta fabulos. Eu împlinesc 51 de ani, nu-i arăt niciodată. Nu exista sunt obosită, vreau să dorm. Eu dorm 2-3 ore maximum pe noapte. Eu nu-mi aduc aminte să fi dormit o noapte întreagă. La mine e și mai greu să le dorm pe astea legate. E o chestie de familie. Toate femeile familiei Prodan așa au fost. Nu dorm la prânz, niciodată nu am dormit. Este o chestie pentru mine, de respect. Eu sunt înconjurată de oameni minunați. Mă ajută gena foarte tare”, a spus ea, la podcast-ul „Tare de tot”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Sursa foto: Facebook

Impresara, despre scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit despre motivele de la care ar fi pornit scandalul între ea și Laurențiu Reghecampf. Aceasta spune că frustrarea ei a determinat conflictul violent cu Reghe.

„Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta. Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?’, a spus Anamaria Prodan.