Anamaria Prodan, dezvăluiri despre palma dată lui Dan Alexa. „De ce nu s-a spus până să dau în el?”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre palma dată lui Dan Alexa. „De ce nu s-a spus până să dau în el?” Sursa foto Arhiva EVZ

După aproximativ trei ani de la acel incident, când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, impresara a dezvăluit de ce a  recurs la acel gest care a dat curs la tot felul de speculații.

Se spunea atunci că Anamaria Prodan l-a lovit peste față pe Dan Alexa deoarece ar fi fost o criză de gelozie a sa. Incidentul s-a petrecut după meciul Astra - FC Botoşani, iar impresara a făcut lumină cu privire la acea situaţie.

Mai exact, în vara anului 2019, după un meci Astra - FC Botoșani 2-2, între Anamaria Prodan (49 de ani) și Dan Alexa (43 de ani) s-a petrecut unul dintre cele mai ciudate lucruri. Presa a speculat la acea vreme că între ei ar exista o relație intimă.

Anamaria Prodan a explicat de ce l-a lovit cu  pumnul în față pe Dan Alexa

Impresara a povestit despre acel incident care a stârnit multă vâlvă la acea vreme: „Nu, nu avea nicio legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el…

Ne puteți urmări și pe Google News

Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: „Ce stai toată ziua la palat?”. Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în el că suntem împreună?

Dan Alexa și Anamaria Prodan, schimb de replici la un an

Fii atent de la ce a pornit. Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic. „Dane, asta e lista mea de jucători, zi-mi ce vrei”. „Ăsta, ăsta, ăsta, în rest nu mă interesează”.

Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei, făcusem echipă, urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. „Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!”, a mai spus impresara.

Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman

Anamaria Prodan recunoaște că Dan Alexa a fost un bărbat cu maniere, nu a reacționat urât după ce l-a lovit peste faţă, ci din contră.... i-a zis „Ana, calmează-te”.

„A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul. Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, Slavă Domnului. Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea.

Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară....N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară.  Ne-am certat, Dan a venit și a spus „Ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia”, stresul ăla și în nervii ăia atunci…Greșit pentru mine ca femeie. Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman, a zis „Ana, calmează-te!”, a precizat Anamaria Prodan, potrivit RTV.