Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorțul de primul soţ. „Dacă mor mâine nu-mi pare rău”
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorțul de primul soţ. „Dacă mor mâine nu-mi pare rău”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorțul de primul soţ. „Dacă mor mâine nu-mi pare rău”

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu, fost baschetbalist, au fost căsătoriți până în 2007 și au împreună două fete, Rebecca, 23 de ani, și Sarah, 21 de ani. Impresara a vorbit pentru prima dată despre căsnicia pe care a avut-o în America.

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de 10 ani cu Tibi Dumitrescu, fost baschetbalist. Despre el spune că era un „om foarte bun, un om minunat, în viaţa lui nu m-a deranjat cu un cuvânt, nu a fost egoist niciodată”, a declarat impresara despre fostul soţ.

Anamaria Prodan a făcut toate aceste dezvăluiri în podcastul lui Viorel Grigoroiu. Aici a vorbit şi despre motivul divorțului de primul ei soț din America, dar şi despre prietenia care a rămas între ei chiar dacă drumurile lor s-au separat.

Despre motivul divorțului

Impresara îl descrie pe fostul soţ ca pe cel mai bun bărbat din lume. Decizia de a divorța a venit în clipa când Anamaria Prodan şi-a dat seama că îşi doreşte cu totul altceva de la viaţă.

Tibi era baschetbalist, dar nu i-au plăcut camerele, să iasă în faţă, publicitatea, reclama, a urât cu patimă notorietatea asta a mea, îl copleșea. Pentru mine era normal, m-am născut cu o mamă celebră. Știi de ce am divorțat? Ne-am pierdut în ani.

Eu îmi doream să fiu în lumea reflectoarelor, Tibi era altfel de om. Când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul și cu totul altceva… Voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, Tibi nu putea fi de acord cu așa ceva”, a mai povestit impresara.

L-am invitat la restaurant și i-am vorbit direct că merită să găsească pe altcineva

Anamaria Prodan a luat această decizie deoarece dorea să facă impresariat, dorea să schimbe ceva care s-o mulțumească, lucru cu care Tibi nu ar fi fost niciodată de acord pentru că dorea ca toată viaţa să rămână în America.

„El își dorea să rămânem în America, să ne creștem copiii, fără publicitate, fără camere. Dar eu, în schimb, nu mă puteam obişnui cu viaţa din SUA, chiar dacă şi acolo mă descurcam. Mă cunoștea lumea ca pe calul breaz.

Dar, l-am înțeles și eu am fost cea care a pus capăt căsniciei. L-am invitat la restaurant și i-am vorbit direct și frumos și că merită să găsească cineva care să îi pună lumea la picioare cum își dorește el.

Și a avut noroc să o întâlnească pe Irina, pe care o iubesc din suflet, suntem o familie. El venea dintr-o familie de intelectuali. Mama lui lucra la comerț exterior, tatăl lui era șef la CTC pe tot ce însemna comerțul exterior. Tibi a crescut cu o educație aleasă, și el și fratele lui, Cătălin”, povestește impresara.

Fetele nu au ştiut că sunt divorțați

Anamaria ţi Tibi au revenit în România și au mai stat împreună doi ani, deși erau divorțați. Mai spune că Tibi a rămas cel mai bun prieten al ei.

„Nu le-am spus fetelor de la început pentru că erau micuțe, aveau între 4 şi 5 ani. N-a ştiut nimeni. Oricum stăteam în aceeași casă cu Tibi, dormeam în același pat, deși eram divorțați. Tibi m-a iubit dumnezeiește și pentru mine așa va muri, e omul care a avut grijă de mine şi mi-a dăruit două fete minunate. Îl țineam doar din egoism cu mine, pentru că mă iubea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să îi ofer ce își dorea, nu era fericit. Rar am văzut asemenea tată care să trăiască pentru copii lui”, a mai povestit Anamaria Prodan, în podcast.