Există viață după Reghecampf. Surprizele pregătite de Anamaria Prodan

Există viață după Reghecampf. Surprizele pregătite de Anamaria Prodan Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan revine la Antena Stars, pe 3 februarie, cu reality-show-ul „Punct și de la capăt”. Impresara vrea să le arate fanilor cum s-a schimbat viața ei după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan revine la Antena Stars, pe 3 februarie, la ora 20:00, cu reality-show-ul „Punct și de la capăt”. Producția este o continuare la show-ul Prodanca și Reghe, din urmă cu ceva ani. În noul sezon, impresara le arată telespecatorilor că s-a schimbat radical după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, reality-show cu copiii

Cei trei copii, Bebeto, Sarah și Rebeca, dar şi prietenii apropiaţi îi vor fi alături impresarei pe toată durata filmărilor, care se desfășoară pe mai multe continente. Telespectatorii vor putea vedea și cum s-a distrat Anamaria de sărbătorul cu noul iubit, pugilistul Ronald Gavril.

În show, apar și cei trei copii ai impresarei: Bebe, care este acum deja adolescent, fiicele Rebeca şi Sarah (prima stabilită în New York, iar cea de-a doua revenită în țară în urma unor accidentări repetate la baschet), celebra bonă Nuţi, stilistul Adrian Pescariu şi alți oameni importanți.

Ne puteți urmări și pe Google News
anamaria prodan

Există viață după Reghecampf. Anamaria Prodan face un nou reality-show. Sursa foto Facebook

Anamaria Prodan pregătește surprize mari

Înainte de lansarea reality-showului, Anamaria Prodan a declarat că și-a găsit liniștea după divorțul de Laurențiu Reghecampf și că vrea să arate românilor fața ei reală, sensibilă, muncitoare și devotată.

„Sunt fericită. Am reușit să reconstruiesc în cei 2 ani după <> ce nu mai reușeam de ani să construiesc. Piatra de moară atârnată de gâtul meu mă sufoca și mă îneca …Sunt mândră de mine și de copiii mei că ne-am ridicat atât de frumos și sunt mândră de toate proiectele mele și ale familiei mele. Podcast, reality show , business-uri în toate domeniile.

anamaria prodan

Există viață după Reghecampf. Anamaria Prodan face un nou reality-show. Sursă Instagram

În acest reality show veți vedea motorul familiei, Anamaria Prodan, care a inventat o poveste minunată și a apărat o imagine cumplit de pătată a celor ce erau personaje principale … Acum veți vedea fața reală, sensibilă, muncitoare și devotată a Anamariei și a copiilor ei!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Are o nouă relație

Anamaria și Laurențiu Reghecampf au încheiat o relație de 16 ani, rodul iubirii lor fiind Laurențiu Reghecampf junior (în vârstă de 15 ani). Cei doi se vor revedea în iunie la Judecătoria Buftea, pentru a tranșa divorțul. După separare, impresara a format un cuplu cu patronul restaurantului „Le Dome”, Flavius Nedelea. În prezent, ea are o relație cu Ronald Gavril, boxerul celebrului Floyd Mayweather.