Anamaria Prodan îl ia în râs pe Reghecampf. Antrenorul, lovit într-un punct dureros

Anamaria Prodan îl ia în râs pe Reghecampf. Antrenorul, lovit într-un punct dureros Anamaria Prodan -sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan și Corina Caciuc au mutat războiul declarațiilor în instanța de judecată. Astăzi a avut loc termenul în procesul în care impresara este acuzată de partenera lui „Reghe” pentru defăimare. Însă, consoarta antrenorului nu s-a prezentat la Tribunalul din Buftea, motiv pentru care impresara l-a luat la țintă pe fostul ei soț.

Anamaria Prodan şi actuala parteneră a lui Laurenţiu Reghecampf au mutat războiul declarațiilor în tribunal. Corina Caciuc a dat-o în judecată pe impresara din fotbal pentru denigrare. Cele două ar fi trebuit să se găsească astăzi în sala de judecată, dar partenera lui Reghe nu s-a prezentat la proces.

Anamaria Prodan a declarat că avocata lui Caciuc nu a putut prezenta nicio dovadă care să jutifice absența clientei sale. Astăzi, vineri 26 ianuarie,  la Judecătoria Buftea, partenera lui „Reghe” și Prodan ar fi trebuit să se confrunte în procesul în care Prodan este acuzată de defăimare.

Anamaria Prodan show în fața instanței de judecată

Fostul soț al impresarei din fotbal nu se află în țară. Reghecampf antrenează o echipă din Arabia Saudită,  iar la procesul de astăzi s-au prezentat doar impresara și avocații ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat. Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă.

Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat”, a declarat Anamaria Prodan.

Reghecampf vrea să revină la Craiova

Sursa foto: Arhiva EVZ

„Păcat că Reghecampf nu este suficient de bărbat”

Impresara din fotbal a avut câteva cuvinte și pentru fostul ei soț Laurențiu Reghecampf. N-a ezitat să-l numească un personaj lipsit de bărbăție. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit și motivul pentru care avocații Corinei Caciuc nu au putut justifica legal absența acesteia.

„Păcat însă că Reghecampf nu este suficient de bărbat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul.

Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu pe Caciuc”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Speră să obțină mai mulți bani”

Impresara a continuat cu acuzele la adresa fostului soț. Prodan spune despre Reghecampf că nu are destul de mult testosteron pentru a pune capăt acestui proces. De fapt, continuă aceasta, tehnicianul speră să obțină bani în urma acestui proces.

„Păcat însă de Reghecampf că nu este suficient de bărbat să pună stop mizeriei pe care tocmai el a provocat-o și își târăște familia în așa mizerie oribilă. Cum să se uite copiii lui către el când pe zi ce trece face mizerii și mai mari. Deschide procese unul după altul în disperarea de a mai lua ceva bani de la mine”, potrivit Spynews.

Anamaria prodan

Sursă Instagram

Anamaria Prodan îl acuză pe Reghe că nu-și vizitează fiul

Însă, Anamaria Prodan a încehiat interviul cu un mesaj de bine adresat fostului ei soț căruia îi dorește mult succes pe plan profesional și personal. Dar, nu înainte de a-i reproșa că nu-și vizitează fiul, Laurențiu Jr.

„Îi doresc tot binele din lume și la fel mă rog să-și deschidă ochii și să iasă din nămolul în care se scaldă. Să ne mulțumească mie și copiilor, mamei mele pentru tot ce am făcut în toți acești ani pentru el, viața lui, familia lui și cariera lui. Adică pentru faptul că l-am inventat și i-am pus numărul la poartă, cum spunem noi în fotbal. Baftă în tot ce face!”, a încheiat impresara Anamaria Prodan.