Laurențiu Reghecampf, din nou în Arabia Saudită. De data aceasta alături de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf, din nou în Arabia Saudită. De data aceasta alături de Corina Caciuc Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Arhiva EvZ

Laurențiu Reghecampf a ales să părăsească din nou SuperLiga și să se îndrepte către o nouă provocare în lumea fotbalului din Golful Persic. A semnat un contract cu echipa Al-Tai. Alături de el își va avea familia, pe Corina și copilul lor.

Deși zvonurile apărute susțineau că Laurențiu Reghecampf ar fi abandonat-o pe Corina și Liam în România, tehnicianul a plecat în Arabia Saudită alături de cei doi.

Fostul partener al Anamariei Prodan afirmă că se simte un bărbat realizat. Acesta consideră că destinul și-a pus lucrurile în ordine pentru el și familia sa într-un mod absolut minunat.

Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Arabia Saudită alături de Corina și Liam

Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudita. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru Cancan.

După victoria Universității Craiova cu 2-1 împotriva echipei Sepsi, Laurențiu Reghecampf a informat conducerea clubului oltean că va părăsi echipa.

Al-Tai a achitat clauza de reziliere a contractului în valoare de 300.000 de euro. Astfel că, antrenorul se va întoarce în regiunea Golfului Persic, unde a mai antrenat echipe precum Al-Hilal, Al Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.

Al-Tai a fost recent pregătită și de Mirel Rădoi, în perioada ianuarie - mai 2023.

Laurențiu Reghecampf a trăit o surpriză de proporții cu ocazia zilei lui de naștere. Corina Caciuc i-a transmis un mesaj care a generat numeroase întrebări și a stârnit interesul fanilor.

Corina Caciuc i-a făcut antrenorului un tort inedit, pe care a scris un mesaj din care reiese că  va deveni, din nou, tătic : „La mulți ani, iubirea mea! 1+1=4”.

Laurențiu Reghecampf, din nou tătic. Corina Cariuc l-a surprins de ziua lui de naștere

Sursa foto: EVZ

Cum a cunoscut-o tehnicianul pe Corina Caciuc

Reghe a împărtășit și amintiri despre momentul în care a întâlnit-o pe iubita sa, Corina Caciuc. Antrenorul a dezvăluit că a avut șansa să o vadă la o petrecere și că a fost uimit de frumusețea ei. Mai mult, el a subliniat că simte o dragoste profundă pentru partenera sa și că aceasta îi aduce o fericire deplină.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus fostul Anamariei Prodan.