Evenimentul Zilei > Monden > Ana-Maria Prodan, mesaj de ultimă oră pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că îngroapă securea războiului
Ana-Maria Prodan, mesaj de ultimă oră pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că îngroapă securea războiului

Ana-Maria Prodan, mesaj de ultimă oră pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că îngroapă securea războiului

Răsturnare de situație în scandalul Prodan- Reghecampf. După ce în urmă cu două zile cei doi, încă soți își aruncau cuvinte grele și pumni, iată că azi impresara depune armele.

Anamaria Prodan pare să fie spășită și spune că nimeni din familia lor nu va mai spune nimic despre antrenor. Anunțul ei vine în ziua în care Laurențiu Reghecampf și-a creștinat copilul.

Iată ce spune vedeta:
„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf„, a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, răspuns din partea poliție după acuzațiile făcute

Într-o intervenție la Antena 3, Anamaria Prodan a susținut că în luna februarie a depus o plângere prealabilă pentru ameninţare împotriva soţului său, Laurenţiu Reghecampf, însă nu s-au luat măsuri.

Poliția Ilfov i-a oferit un răspuns impresarei: „Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare.
În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare. Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a precizat Poliţia Ilfov, notează news.ro

Laurențiu Reghecampf, cu ochiul vânat la botezul fiului său cel mic

După ce s-a ales cu câteva urme de violență pe față, Laurențiu Reghecampf și-a îndreptat atenția către evenimentul important din noua sa familie. Antrenorul a postat pe Instagram câteva fotografii de la botezul lui Liam.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: