Sunt viermi uriaşi, unii chiar de jumatate de metru lungime şi trăiesc într-un vast oraş subteran, respectiv chiar sub Moscova! Presa rusă nota că ameninţă viaţa a milioane de cetăţeni şi că nu este un scenariu de film SF, ci chiar realitatea: unul dintre cele mai mari oraşe din Europa este „devorat” de aceste creaturi.

Izvor nesecat

Viermii gigantici au fost găsiţi şi filmaţi nu demult de Vadim Mikhailov, fondator al Organizaţiei excavatoriştilor din Moscova pentru cotidianul Pravda. "Ne plimbam prin grotele ascunse de sub oraş. La un moment dat, a apărut în faţa noastră un vierme uriaş, de aproape o jumătate de metru lungime. Nu ne-a venit să credem. Acum toata lumea ne crede nebuni şi suntem nevoiti să-i convingem pe oameni de fiecare dată că filmul nu a fost trucat în nici un fel", a povestit Mikhailov.
Oamenii de ştiinţă spun că asemenea vietăţi mutante pot exista în subteran. În plus, de multă vreme presa Occidentală vorbeşte despre secretele tunelurilor şi subteranelor Moscovei, practic un izvor nesecat de legende şi poveşti deloc liniştitoare.