Evenimentul Zilei > Actualitate > Ministrul Bode l-a băgat pe ambasadorul SUA în izolare
Ministrul Bode l-a băgat pe ambasadorul SUA în izolare

Ministrul Bode l-a băgat pe ambasadorul SUA în izolare

Ambasadorul SUA la București a intrat în izolare după întâlnirea pe care a avut-o cu ministrul român al Transporturilor, Lucian Bode, testat pozitiv de coronavirus.
Ambasadorul Adrian Zuckerman va renunța, până la testarea sa la sfârșitul acestei săptămâni, la întrevederile la care ar fi participat direct, din prudență, chiar dacă nu intră în definiția de caz a contacților direcți ai ministrului și nu are simptome iar starea sănătății sale este bună, anunță Ambasada SUA la București, scrie îm mesajul postat pe social media.

După întâlnirea pe care Ambasadorul Zuckerman a avut-o ieri cu Ministrul Transporturilor Lucian Bode ni s-a adus la cunoștință faptul că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode a fost pozitiv. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul Zuckerman nu este considerat caz de contact direct. Din dorința de a fi foarte prudent, Ambasadorul Zuckerman nu va participa personal la întrevederi până la momentul la care va fi testat pentru prezența coronavirusului, în acest sfârșit de săptămână. Ambasadorul nu prezintă simptome COVID-19, iar starea sănătății sale este una bună. Îi dorim Ministrului Bode însănătoșire grabnică!”, este mesajul transmis de ambasada SUA la București.

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2 şi s-a izolat la domiciliu. La început de săptămână, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că e infectat cu Covid.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost depistat cu coronavirus

În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a scris ministrul pe pagina personală de Facebook.

Reamintim că ministrul Bode s-a întâlnit miercuri cu ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman. Luni, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: