Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragi-comedie. Un bărbat l-a confundat pe amantul soției sale cu un hoț. Ce a urmat
Tragi-comedie. Un bărbat l-a confundat pe amantul soției sale cu un hoț. Ce a urmat

Tragi-comedie. Un bărbat l-a confundat pe amantul soției sale cu un hoț. Ce a urmat

Amantul unei femei a fost confundat de șotul acesteia cu un hoț. Întâmplarea tragi-comică s-a produs zilele acestea, în Satu Mare.

Scene desprinse dintr-un film de comedie într-un apartament din Satu Mare, unde amantul unei femei a fost confundat cu un hoț de către soțul acesteia. Întâmplarea s-a petrecut zilele acestea, după ce bărbatul s-a întors mai devreme de la muncă.

Ajuns acasă, în jurul orei 22:00. acesta a sesizat prezența unui alt bărbat în locuința sa din Micro 17 și, speriat că poate fi un hoț, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a chemat Poliția. După ce presupusul hoț a fost dus la Secția de Poliție, bărbatul a aflat că, de fapt, așa numitul infractor era amantul soției sale. Aceștia au început să se ia la bătaie chiar în fața oamenilor legii.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru violare de domiciliu, dar şi pentru loviri și alte violențe, scriu mass-media locale.

Amantul unei femei, confundat soțul acesteia cu un hoț. Jaf „ingenios” în Austria

Patru români au reușit să dea lovitura vieții în Austria. Pentru a scăpa de autorități, aceștia s-au deghizat în cerșetori.

Jafurile au început în urmă cu doi ani, în primăvara anului 2019. Deghizați în oameni ai străzii, aceștia au comis zeci de jafuri. Ținta preferată a celor patru hoți erau apartamentele oamenilor în vârstă, lipsiți de apărare.

Modul de operare era simplu. Sub pretextul căutării unui loc de muncă, aceștia intrau în blocuri deghizați în cerșetori. Ori de câte ori găseau o persoană lipsită de apărare, aceștia nu ratau ocazia și furau absolut tot ce găseau prin casă. Una dintre victimele hoților români a fost chiar un bătrânel, în vârstă de 90 de ani.

CITEȘTE ȘI  Exclusiv. Jaf de 110.000 de euro din banii Sportului. Lucrări plătite și nefăcute la Clubul Olimpia
CITEȘTE ȘI Deschiderea ambasadei Kosovo la Ierusalim încalcă dreptul internațional, declară ambasadorul Palestinei la Belgrad

CITEȘTE ȘI Rusia și China cumpără o țară NATO pe bucăți. Ce se ascunde în spatele strategiei