Alimentele care ne apără de cancer, la "Evenimentele zilei"

Alimentele care ne apără de cancer, la "Evenimentele zilei"

Jurnaliştii şi invitaţii prezenţi în studioul "Evenimentele zilei" vor discuta despre cele mai importante subiecte tratate de cotidianul nostru în ediţia de astăzi.

16.45. Specialiştii aflaţi în studioul amplasat în redacţia EVZ discută despre alimentele care ne pot feri de cancer. În următorii zece ani, unul din trei oameni ar putea suferi de o formă de cancer, dar tot atâţia oameni ar putea preveni această maladie prin schimbarea stilului de viaţă.

16.20. Editorii EVZ vorbesc despre ultima "Duminică în familie" a Mihaelei Rădulescu, pentru care aleşii din Neamţ vor vira aproape 20.000 de euro. Alocările bugetare pentru ultima ediţie a emisiunii, care va avea loc pe 21 iunie, la Piatra-Neamţ, oraşul natal al Mihaelei Rădulescu, au stârnit polemici aprinse în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ. Prin telefon a intervenit Mircea Pintilie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

15.45. Dificultăţile sistemului bancar, în contextul crizei economice, sunt tema discuţiei din acest moment. Băncile sunt puse, din nou, între ciocan şi nicovală. Pe de o parte, patronatele şi chiar autorităţile fac presiuni să dezgheţe creditarea pentru repornirea economiei, iar pe de altă parte, ele nu pot renunţa la o minimă prudenţă, dat fiind că trecem printr-o criză. Prin telefon a intervenit şi Bogdan Baltazar, consultant financiar.

Ne puteți urmări și pe Google News

15.00. Jurnaliştii EVZ discută despre reuşita fiicei preşedintelui la alegerile europarlamentare şi despre aportul Partidului Democrat la această victorie.

14.30. Subiectul dezbătut în acest moment de editorii EVZ este cheltuirea, de către Ministerul Tineretului şi Sportului, a 628.000 de euro pentru organizarea Zilei Tineretului, din data de 2 mai.Ministrul de resort, Monica Iacob Ritzi, s-a încurcat atunci când a trebuit să explice pe ce a cheltuit această sumă.

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00.

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.