Alexia Eram l-a „pârât” pe Mario Fresh: „El, jur. Era ziua lui, era la tatuaj”

Alexia Eram l-a „pârât” pe Mario Fresh: „El, jur. Era ziua lui, era la tatuaj” Alexia Eram și Mario. Sursa foto: Facebook

Alexia Eram a vorbit despre relația pe care o are cu Mario Fresh. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar recent au sărbătorit șapte ani de relație.

Alexia Eram, despre relația cu iubitul ei

Alexia Eram a făcut unele dezvăluiri despre începutul relației cu partenerul ei și despre cine a spus primul „Te Iubesc”. Fosta concurentă de la America Express a mai dezvăluit că se consultă cu partenerul ei în ceea ce privește ținutele pe care le poartă, dar și că Mario Fresh îi cere părerea cu privire la vestimentația lui.

„De fiecare dată se consultă și cu mine, la fel și eu. E cel mai tare dress code ăsta, dacă era Mario aici, era visul lui, el care poartă non-stop ochelari. La nivel cromatic l-am văzut mai mult în negru și gri. Nu prea poartă culori stridente. Zi de zi, da, în ultima perioadă, e foarte clasic. Dar la concerte se îmbracă mai special”, a explicat Alexia Eram.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi ochelariAlexia Eram. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

De fiecare dată mă întreabă dacă e OK, cu ce pantofi să-și asorteze ținuta

Alexia Eram a fost întrebată dacă îl ajută să-și aleagă ținutele, a răsuns:

„De fiecare dată mă întreabă dacă e OK, cu ce pantofi să-și asorteze ținuta. La shooting-uri are și un stilist, dar de fiecare dată se consultă și cu mine, la fel și eu”, a explicat fiica Andreei Esca.

Cu privire la acele momente din zi când nimic nu te mai mulțumește, fiica celebrei Andreea Esca a spus că i se întâmplă și așa ceva.

„Cred că orice femeie are o dată pe săptămână, pe lună, momentul când nu îți vine inspirația și ești la modul: OK, mai bine rămân aici pe canapea și nu mai merg nicăieri. Dar de obicei îmi vine destul de repede inspirația, depinde de zi”.

Alexia Eram dezvăluie cine a spus primul „te iubesc”

Fiica Andreei Esca a recunoscut faptul că nu spune prea des „te iubesc”. Este de părere, la fel ca mama ei, că trebuie spus doar „atunci când trebuie”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, inimă şi ochelariAlexia Eram și Mario. Sursa foto: Facebook

„Nu ne spunem foarte des, să știi. Mama și eu suntem pe conceptul ăsta, să nu folosim prea des „Te iubesc”, pentru că este un cuvânt important și este folosit prea mult în zilele noastre, mi se pare. Dar ne spunem atunci când trebuie.

Întrebată cine a spus primul „te iubesc”, Alexia a declarat că Mario a fost primul care și-a mărturisit iubirea.

„El, jur. Era ziua lui, era la tatuaj, mi-a zis: vino, să-ți spun ceva, te iubesc!”, a spus Alexia Eram pentru cancan.ro.