Prietenul lui Mutu, reţinut de DIICOT cu o zi înainte de nuntă. Cine este Alex Copil Bătrân

Prietenul lui Mutu, reţinut de DIICOT cu o zi înainte de nuntă. Cine este Alex Copil Bătrân Sursa foto Facebook

Prietenul lui Adrian Mutu a fost reținut de DIICOT cu o zi înainte de nuntă. El a fost acuzat de trafic de droguri. Nu este pentru prima dată când are probleme cu legea.

Alex Mihăilescu, cunoscut în Piteşti drept Alex Copil Bătrân, un prieten apropiat al lui Adrian Mutu, a fost reţinut de procurorii DIICOT cu o zi înainte de nuntă. El a fost implicat, de-a lungul timpului, în numeroase dosare penale, în special pentru trafic de droguri.

A fost acuzat de trafic de droguri

În anul 2019, prietenul lui Adrian Mutu a fost prins în flagrant, după ce a încercat să vândă droguri unor ofiţeri sub acoperire. El a fost atunci arestat, judecat şi ulterior condamnat la închisoare. Cu toate astea, Alex Copil Bătrân a continuat să sfideze legea.

alex mihăilescu

Sursa foto Facebook

Alex Mihăilescu urma să se căsătorească în weekend

În urmă cu două zile, Alex a fost, din nou, vizitat de poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT. El a fost reţinut după ce anchetatorii au găsit, la percheziţii, diferite cantităţi de cocaină şi comprimate de MDMA. El urma să se căsătoreasă în acest weekend. După reţinere, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată şi a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ne puteți urmări și pe Google News
alex mihăilescu

Sursa foto Facebook

Ce spun anchetatorii

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 44 de ani, din Pitești, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta, în mod repetat, ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy și cocaină), către consumatori din municipiul Pitești. Pentru administrarea probatoriului, la data de 8 martie a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Pitești. Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de cocaină și 96 de comprimate de MDMA.

Bărbatul a fost condus la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, unde a fost audiat, iar după administrarea probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, au spus anchetatorii, potrivit A3.