Evenimentul ZileiSocialAlertă printre șoferi. O nouă variantă a metodei ”accidentul”. Caz revoltător în Capitală

Alertă printre șoferi. O nouă variantă a metodei ”accidentul”. Caz revoltător în Capitală

Alertă printre șoferi. O nouă variantă a metodei ”accidentul”. Caz revoltător în Capitală
O femeie din Bucureşti a vrut să însceneze un accident pe Calea Griviţei. Ea nu şi-a dat seama însă că este filmată. Poliţiştii i-au deschis un dosar penal după ce au văzut imaginile.

Gestul femeii a avut loc duminică seară, în jurul orelor 19.00, pe Calea Griviţei. Acolo,  femeia a încercat să înscenarea un accident şi s-a aruncat pe şosea, chiar în faţa unei maşini.

Femeia s-a aruncat pe șosea, la un metru în fața mașinii

Mirați de gestul femeii, şoferul autoturismului şi prietenii săi au coborât să vadă ce s-a întâmplat cu femeia. Ea s-a aruncat pe şosea la cel puţin un metru în faţa maşinii.

Atunci când a fost întrebată dacă se simte bine, femeia le-a spus că au lovit-o cu maşina şi apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Totuși, pe imagini se poate observa cum femeia merge pe jos, chiar pe stradă, printre maşini. În momentul în care ajunge în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, ea se aruncă pe şosea.

Șoferul a crezut inițial că femeii i s-a făcut rău. Camerele de supraveghere au soluționat cazul

Şoferul autoturismului, care circula cu viteză redusă, a oprit cu mult înainte ca femeia să se arunce. Astfel el crezut  inițial că acesteia i s-a făcut rău.

Șoferul a fost deosebit de surprins atunci când femeia a sunat la 112 şi a anunţat că a fost lovită de maşină pe trecerea de pietoni.

Șansa şoferului a fost că în zonă există o cameră de supraveghere funcţională, iar aceasta a surprins toată scena.

Imaginile au fost observate şi de poliţiştii sosiţi la locul pretinsului accident, motiv pentru care femeia a fost prinsă cu minciuna. Femeia este acum este cercetată penal, relatează Antena 3.

Nu este pentru prima dată când camerele de supraveghere soluționează cazuri care altfel nu ar fi putut fi soluționate favorabil pentru restabilirea realității și a ajustiției în trafic. Camerele de supraveghere se dovedesc deosebit de utile și în privința supravegherii stradale. Poliția apelează cu încredere la acest mijloc modern pentru a se edifica în cazuri deosebit de compliate sau discutabile.

 


Accesează: