ALERTĂ. O cursă aeriană Dusseldorf - Bucureşti şi retur, ANULATĂ. Mai multe zboruri au întârzieri la DECOLARE

ALERTĂ. O cursă aeriană Dusseldorf - Bucureşti şi retur, ANULATĂ. Mai multe zboruri au întârzieri la DECOLARE

Cursa aeriană Dusseldorf - Bucureşti - Dusseldorf a companiei Lufthansa a fost anulată, din cauza vremii nefavorabile, informează Mediafax, citând Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti .

Traficul pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, pe ambele aeroporturile din Bucureşti se intervine constant cu utilaje proprii, pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport. Sudul și sud-estul României se află, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, sub avertizări meteo cod galben și portocaliu de viscol, ce vor expira mâine dimineață, la ora 10.00. Meteorologii au emis, în această după-amiază, o nouă avertizare COD ROȘU de viscol, ce vizează județele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea intră în vigoare la ora 15.00 și va dura până la ora 22.00. Citeşte mai multe AICI TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Un scandal imens zguduie piaţa asigurărilor. Nevasta vicepremierului Chiţoiu, acuzată în dosarul patronului Atlassib. Milionarul Ilie Carabulea a fost reţinut
  • Profesoara model a ajuns matroană la bordelul "Pisicile Roz"
  • Mazilirea lui Chiţoiu, amânată de intrigile din PNL

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Mari personalități din istorie și animalele lor de companie| FOTOGRAFII DE COLECȚIE
  • A fost ÎNGHEŢAT şi ţinut ASCUNS. Omul care a ieşit la lumină după ce a stat într-un FRIGIDER / GALERIE FOTO
  • Începe MAREA MIGRAŢIE de Noul An chinezesc. Milioane de oameni în mişcare | GALERIE FOTO