Mai multe rachete au căzut marţi lângă o bază ce găzduieşte trupe americane în Irak, la nord de Bagdad, a anunţat armata irakiană, la aproape o săptămână după ce o bază irakiană a fost luată drept ţintă de Teheran.

Armata irakiană nu a anunţat câte rachete Katiuşa au fost trase asupra bazei din Taji, însă a precizat într-un comunicat că nu există victime, notează agerpres. Nu au fost raportate victime la bazele unde sunt găzduite forțele de coaliție, inclusiv trupe ale armatei americane.

Două rachete au lovit baza militară care adăpostește trupele americane în apropiere de Bagdad

Două rachete Katiuşa au lovit marți o bază militară care adăpostește trupe americane în apropierea capitalei irakiene Bagdad, a declarat un oficial al Ministerului de Interne.  Atacul a avut loc în seara acesta, când cele două rachete au bombardat  baza militară al-Taji, aflată la 20 km de Bagdad, unde se află câteva trupe americane, a declarat oficialul Xinhua în condiții de anonimat.
Nu a existat rapoarte imediate despre victime, a adăugat oficialul.  Niciun grup nu a revendicat până acum responsabilitatea pentru atac.