Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă în București. Au fost încătușați în plină stradă. Scandal în centrul Capitalei!
Alertă în București. Au fost încătușați în plină stradă. Scandal în centrul Capitalei!

Alertă în București. Au fost încătușați în plină stradă. Scandal în centrul Capitalei!

Doi şoferi au fost încătuşaţi de jandarmi după ce s-au luat la bătaie în zona Piaţa Romană din centrul Capitalei, duminică la prânz.

Doi şoferi au fost imobilizaţi şi încătuşaţi după ce s-au luat la bătaie, sâmbătă, în zona Piaţa Romană din București, a informat, duminică, Jandarmeria Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bucureşti, sâmbătă, în jurul orei 17,40, în zona Piaţa Romană, un echipaj a intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane, pe fondul unei şicanări în trafic.

CITEȘTE ȘI Incendiu la secția de votare! Pompierii au intervenit de urgență. Procesul, întrerupt

„Şoferii celor două autoturisme implicate în eveniment au fost imobilizaţi şi încătuşaţi întrucât se manifestau violent şi au refuzat să înceteze agresiunile la solicitarea jandarmilor”, se precizează în comunicat.

Cinci persoane au fost conduse la sediul poliției

Cele cinci persoane prezente, conducătorii auto şi pasagerii celor două autoturisme, au fost conduse la sediul secţiei de poliţie, unde jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare, menţionează Jandarmeria.

CITEȘTE ȘI Cazul care a cutremurat Italia! După ce a ucis doi bătrâni, ciobanul român este ameninţat de mafia siciliană

A tras cu arma într-un tramvai plin cu călători

Săptămâna trecută, pe străzile Capitelei a fost alertă maximă după ce un incident a avut loc într-un tramvai care se deplasa pe Șoseaua Viilor.

Un bărbat care se afla pe trotuar a tras cu un pistol în direcția tramvaiului. Împușcăturile au fost raportate prin apel la 112.

CITEȘTE ȘI  Breaking News. COVID-19 lovește dur chiar în ziua alegerilor

„În jurul orei 10:10, un tramvai din linia 7 care se deplasa pe Şos. Viilor, pe sensul către Şos. Progresului, a fost implicat într-un incident provocat de un cetăţean aflat pe trotuar. Din primele informaţii, reiese că acesta a tras cu pistolul în geamurile vehiculului. Nu au fost călători accidentaţi sau răniţi”, se menţiona în comunicat.