Evenimentul Zilei > International > ALERTĂ cu BOMBĂ lângă baza care găzduiește AVIONUL PREȘEDINTELUI SUA. Detalii de ULTIMĂ ORĂ
ALERTĂ cu BOMBĂ lângă baza care găzduiește AVIONUL PREȘEDINTELUI SUA. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

ALERTĂ cu BOMBĂ lângă baza care găzduiește AVIONUL PREȘEDINTELUI SUA. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

Accesul principal la baza aeriană militară Andrews din apropiere de Washington, care este folosită, în special, de avionul președintelui SUA, Air Force One, a fost restricționat temporar, joi, după o alertă cu bombă. Anunțul a fost făcut de armata americană.

"În jurul orei 17.15 astăzi, o femeie a intrat în centrul de primire a vizitatorilor (de la intrarea în bază) și a pretins că avea o bombă legată la piept", au anunțat reprezentanții bazei pe Twitter, potrivit Agerpres.

Femeia "a fost reținută" de serviciile de securitate și s-a stabilit "că nu au existat explozibili la fața locului", a explicat de asemenea baza.

Situația a fost "dezamorsată" în jurul orei 18.40 locale, potrivit US Air Force.

Baza aeriană Andrews este situată la aproximativ 25 de kilometri sud-est de Washington.

De pe pista acestei baze decolează și aici aterizează avionul Air Force One al președintelui american, precum și alți înalți responsabili ai administrației.

Reprezentanții bazei aeriane au precizat în timpul alertei că misiunile sale "nu au fost afectate" și zborurile "nu au fost deviate".

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: