Alertă cu bombă la bordul unui avion turcesc. Aeronava a aterizat de urgență la București

Alertă cu bombă la bordul unui avion turcesc. Aeronava a aterizat de urgență la București Avion. Sursa foto: Arhiva EVZ

Alertă cu bombă la bordul unui avion care a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Aeronava este verificată în aceste momente de Brigada Antitero. Conform primelor informații, aeronava circula pe ruta Varșovia-Istanbul și avea 158 de pasageri la bord.

Un avion turcesc a aterizat de urgență la București

Un avion al companiei Turkish Airlines aterizat de urgență la București, după o alertă cu bombă. Aeronava circula pe ruta Varșovia-Istanbul și avea la bord 158 de pasageri.

Aparatul de zbor a fost adus în siguranță la sol, iar echipele de intervenție Antitero au intervenit pentru a urma procedurile care se impun în astfel de cazuri.

Mesaj de amenințare

Un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgență la București. Aeronava a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă la ora 21:41. Din primele informații, se pare că autoritățile au primit un mesaj de tip alertă cu bombă, care făcea referire la zborul respectiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mesajul de amenințare a fost primit cu 16 minute înainte ca aparatul de zbor să aterizeze de urgență. La bordul acestui avion se aflau 158 de pasageri.

avion, zbor

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Alertă cu bombă la bordul unui avion turcesc

Desfășurare de forțe pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Capitală. În urma acestei alert, Brigada Antitero a SRI face verificări legate de amenințarea cu bombă.

Până la finalizarea investigațiilor, cei 158 de pasageri vor fi nevoiți să aștepte. De altfel, aparatul de zbor nu se poate mișca până când autoritățile nu vor încheia analiza.  Cel puțin pentru moment, nu se știe dacă aeronava companiei Turkish Airlines, cu numărul TC-JVS, își va continua zborul după finalizarea verificărilor.

În urmă cu doar câteva ore, a fost alertă medicală pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager i s-a făcut rău. Persoana călătorea cu o cursă aviatică din Germania în momentul în care starea de sănătate i s-a înrăutățit.  Din acest motiv, pilotul aeronavei a decis să aterizeze mai repede.