ALERTĂ ÎN SIBIU. Cartier izolat pentru O CUTIE. Vezi ce au găsit lucrătorii SRI

ALERTĂ ÎN SIBIU. Cartier izolat pentru O CUTIE. Vezi ce au găsit lucrătorii SRI

Timp de două ore, pe un bulevard din municipiul Sibiu nu s-a putut circula din cauza unui colet suspect. Omul a văzut o cutie amplasată pe trotuar și a sunat la 112. Circulația a fost închisă iar perimetrul a fost încercuit de polițiști, jandarmi, pompieri și lucrători SRI.

Alarma afost dată în această dimineaţă, în jurul orei 05.35. Un bărbat a sesizat telefonic, prin Sistemul Unic Apel de Urgenţă 112, prezenţa unui colet suspect amplasat pe trotuar, pe bulevardul Vasile Milea.

La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu fiind dispuse primele măsuri de asigurare a perimetrului zonei. Așa cum se procedează la astfel de alarme, a fost sesizat Serviciul Român de Informaţii (SRI), precum şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu.

La solicitarea S.R.I., complementar măsurilor de delimitare a perimetrului zonei, s-a dispus blocarea temporară a traficului rutier pe bulevardul Vasile Milea. Apoi, specialiştii S.R.I. au demarat operațiunea de verificare a pachetului suspect.

Ne puteți urmări și pe Google News

Măsurile de ordine dispuse în zonă au fost ridicate după două ore atunci când, în urma verificărilor efectuate de specialiştii S.R.I. a rezultat faptul că pachetul suspect nu prezintă niciun pericol. Martorii acestui incident au dezvăluit că în cutia din cauza căreia s-a dat alarma se aflau mai multe casete audio.