Ai PIELEA LĂSATĂ? Iată ce trebuie să faci

Ai PIELEA LĂSATĂ? Iată ce trebuie să faci

Albușurile sunt un astringent natural, motiv pentru care sunt indicate pentru tonifierea pielii. Acestea contin hidrolipide care contribuie la refacerea țesuturilor pielii.

Bate bine două albușuri până se fac spumă, apoi aplică amestecul pe față și pe gât. Lasă-l să acționeze 20 de minute, după care spală-te cu apă călduță. Un alt remediu eficient care contribuie la tonifierea pielii este mierea, deoarece are proprietăți hidratante, antioxidante și antiîmbătrânire.

Se aplică

Folosește 2-3 linguri de miere în combinație cu suc de lămâie și ulei de măsline (câte 4-5 picături din fiecare). Remediul se folosește de 2-3 ori pe zi. Aloe vera este o altă soluție naturală care oferă rezultate vizibile într-un timp scurt. Acidul malic din compoziția plantei redă elasticitatea pielii și o hidratează în profunzime. Gelul se aplică pe zonele afectate și se lasă să acționeze 15-20 de minute, după care se îndepărtează cu o dischetă demachiantă. La final, clătește-ți fața cu apă călduță. Remediul se folosește de câteva ori pe săptămână.

Ne puteți urmări și pe Google News