Un IMPORTANT afacerist din ROMÂNIA ar putea ieși din AREST

Un IMPORTANT afacerist din ROMÂNIA ar putea ieși din AREST

Omul de afaceri Ilie Carabulea, condamnat în iunie la cinci ani de închisoare în dosarul ASF-Carpatica, ar putea fi eliberat condiţionat după trei luni de detenţie în Penitenciarul Aiud.

Tribunalul Alba judecă luni contestaţia formulată de procurori în urma deciziei Judecătoriei Aiud din 30 august prin care a fost admisă propunerea înaintată de Penitenciarul Aiud, respectiv de Comisia privind individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate, privind liberarea condiţionată a omului de afaceri. În consecinţă, Judecătoria Aiud a dispus liberarea condiţionată a lui Ilie Carabulea de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii din data de 28 iunie 2017, emis de Curtea de Apel Bucureşti, potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţei, citate de AGERPRES.

Dosarul „ASF Carpatica”: Ilie Carabulea – cinci ani cu executare, Dan Radu Rușanu - achitat

Zi cu EMOȚII pentru omul de afaceri Ilie Carabulea. ÎCCJ ar putea da sentinţa în dosarul ASF-Carpatica

Ne puteți urmări și pe Google News

Cea mai bine plătită româncă, în vizorul DNA. „Regina Asigurărilor”, reţinută pentru fraude la Carpatica Asig

 

 

În 28 iunie 2017, Ilie Carabulea a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ASF-Carpatica. Iniţial, la instanţa de fond, Curtea de Apel Bucureşti, Ilie Carabulea a primit 6 ani şi 6 luni închisoare cu executare. El a fost trimis în judecată de DNA în aprilie 2014, pentru săvârşirea unor fapte de corupţie.