Cum suma cerută nua fost așa mare, bărbatul a găsit rapid un altul interesat să facă ”afacerea vieții”. Miercuri, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce urma să o vândă pe tânără contra sumei de 400 de euro. Procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus imediat reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului H.A. pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Ei au descoperit că bărbatul, care locuia împreună cu tânăra de 23 de ani, o scosese pe aceasta la vânzare în vederea exploatării prin obligarea la practicarea prostituției, fiind dispus să o dea ”oricărei persoane dispuse să se deplaseze până la domiciliul inculpatului în vederea efectuării tranzacției”, transmit procurorii DIICOT.

Joi, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului H.A. pentru o perioadă de 15 zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale, au mai informat oficialii DIICOT.