Evenimentul Zilei > Social > Adrian Oros, pledoarie pentru zarzavagii! Decizia Guvernului privind piețele agro-alimentare
Adrian Oros, pledoarie pentru zarzavagii! Decizia Guvernului privind piețele agro-alimentare

Adrian Oros, pledoarie pentru zarzavagii! Decizia Guvernului privind piețele agro-alimentare

În ședința de azi a Guvernului, ministrul Agriculturii a vorbit despre situația zarzavagiilor, cerându-i lui Orban să nu închidă piețele agro-alimentare.

„Este foarte important ca piețele agro-alimentare să rămână deschise. Este singura modalitate unde cei mici și mulți își pot aduce produsele”, a spus ministrul Agriculturii.

„Da, sunt de acord, mai ales cu piețele în aer liber, dar ei trebuie să respecte ceea ce s-a spus în Ordonanța Militară. Să asigure practic protecția”, i-a răspuns premierul.

Ludovic Orban a mai punctat că misiunea Executivului este de a asigura funcționarea tuturor domeniilor economice.

„Guvernul are ca misiune de bază să asigure funcționarea economiei. Trebuie să avem grijă de cei afectați, de cei care sunt afectați indirect din cauza restrângerilor care au apărut în consumul românilor, să avem grijă să funcționeze toate sectoarele economice”, a spus Ludovic Orban.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.