Mutu a renunţat, din nou, la fraţii Becali

Mutu a renunţat, din nou, la fraţii Becali

Potrivit presei italiene, atacantul român Adrian Mutu a întrerupt colaborarea cu impresarii Ioan şi Victor Becali, consideraţi unii dintre vinovaţii pentru ruptura dintre fostul internaţional român şi formaţia italiană AC Fiorentina.

"Cei de la Fiorentina au spus că problema aş fi eu, şi pentru interesul lui am decis să întrerupem colaborarea", a declarat Victor Becali. Site-ul "violanews.com" susţine că Mutu l-a concediat pe Becali, pentru a reuşi să se împace cu şefii din Florenţa, precizând că "ruptura dintre Mutu şi impresarul lui îl va apropia din nou de Della Valle".

Potrivit publicaţiei "La Nazione", Ioan Becali l-a sfătuit pe Mutu să plece din cantonamentul Fiorentinei înainte de partida cu Bologna, în urmă cu câteva săptămâni - gest care a provocat ruptura dintre atacantul român şi gruparea toscană. Mutu, care şi-a mai reziliat o dată contractul cu impresarii Ioan şi Victor Becali, precum și cu Gică Popescu - pe vremea când evolua la Chelsea Londra -, a declarat ieri că îşi doreşte să revină pe teren. "Am o singură dorinţă: să mă întorc pe teren. Îmi lipseşte fotbalul şi vreau să joc din nou pentru Fiorentina. Mereu voi avea în suflet suporterii viola", a spus atacantul român la „Radio Blu”.