Ce se întâmplă cu averea lui Adrian Kreiner. Milionarul ucis, viață discretă și plină de secrete

Ce se întâmplă cu averea lui Adrian Kreiner. Milionarul ucis, viață discretă și plină de secrete Noi detalii despre cazul Adrian Kreiner. Și fiica afaceristului a fost la un pas de moarte. Sursa foto: Facebook

Omul de afaceri Adrian Kreiner, asasinat în propria casă din Sibiu, ar avea o avere impresionantă. Acum, apare întrebarea: „Cine moşteneşte averea uriaşă a lui Adrian Kreiner?”

Omul de afaceri Adrian Kreiner, asasinat în propria casă din Sibiu, ar avea o avere impresionantă. Acum, apare întrebarea: „Cine moşteneşte averea uriaşă a lui Adrian Kreiner?”

Puțină lume știa ceva despre Adrian Kreiner până la nefericitul incident. Acesta era un personaj retras, după cum declară un prieten apropiat al acestuia.

Apropiații lui Adrian Kreiner presupun că acesta a fost victima unei crime la comandă

Regretatul om de afaceri ar fi început să-și construiască averea muncind în afara țării, în Austria. Ceea ce s-a mai aflat este că acesta își schimbase numele, cel real fiind, de fapt, Adrian Mercurian. Începuturile avea să și le facă în Austria, angajat fiind la o fabrică de piese auto. Tot acolo avea să o cunoască pe viitoarea sa soție, o austriacă și ulterior venea pe lume și fiica sa, astăzi în vârstă de 20 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apropiații lui Kreiner presupun că acesta a fost victima unei crime la comandă. Se pare că motivul ar fi fost legat de viitoarele planuri de afaceri ale acestuia.

Afacerile, motivul pentru care ar fi fost asasinat

După ce s-a despărțit de soție, Adrian Kreiner s-a întors la Sibiu, unde a deschis compania Matec CNC Technik. A început să producă piese și componente pentru industria auto, în beneficiul companiei Ina Schaffer din Brașov. Firma reprezintă un jucător important în industria de mașini-unelte, componente și rulmenți de mari dimensiuni, după cum afirmă un prieten al apropiat, pentru Gândul.ro.

Kreiner a ales să aibă o viață discretă, cu toate că era un mare amator de cluburi și petreceri. Viața amoroasă a omului de afaceri era considerată de prietenii lui ciudată. Avea o relație stabilă cu Adriana, dar ieșea alături de ea doar la nunți, botezuri sau alte evenimente oficiale. Cei doi nu aveau fotografii împreună pe rețelele sociale.

Adrian Kreiner, cauza morții. Medicii legiști au emis rezultatul autopsiei

Prietenii spun că Adrian Kreiner că era un om darnic

Acesta își ajuta angajații cu bani, în special cu împrumuturi pentru case sau autoturisme. Nu căuta să intre în conflicte, iar atunci când era în club cumpăra băuturi pentru toată lumea.

Afacerile lui Adrian Kreiner au început să sufere după începutul războiului din Ucraina. Se pare că motivul ar fi fost creșterea prețului metalului. Acesta ar fi încercat o renegociere a contractului cu fabrica din Brașov, în sensul în care să prelucreze piese cu metalul clienților, iar pe de altă parte a scos la vânzare o parte din acțiunile Matec CNC Technik.

Omul de afaceri le-ar fi spus apropiaților că a negociat cu mai mulți investitori. Rezultatul discuțiilor ar fi fost incert, fără să ofere vreun indiciu cu privire la identitatea persoanelor respective.

Averea sa va fi împărțită între mamă, fiica și iubita lui

Prietenii lui Kreiner au spus că milionarul își aducea des fiica în România. Acesta încerca să o învețe cât mai multe despre afacerea familiei. Averea sa va fi împărțită între mama, fiica și iubita sibianului, în timp ce ultimele două ar trebui să se ocupe de viitorul companiei.

Adrian Kreiner a fost asasinat în urmă cu o săptămână, după ce trei bărbați mascați au intrat în vila lui din Sibiu și l-au bătut cu bestialitate timp de circa 40 de minute. Acesta era acasă alături de fiica lui, în vârstă de 20 de ani, abia venită din Austria, și de iubita lui, Adriana Emilia Viliginschi.