Adolescentă beată, protagonista unui accident demn de filmele cu cascadori

Adolescentă beată, protagonista unui accident demn de filmele cu cascadori Etilotest. Sursa Foto: Arhiva EVZ

O adolescentă în vârstă de 18 ani a furat un autoturism și s-a urcat la volan, deși nu avea permis și consumase alcool. Tânăra am fost la un pas să-și piardă viața după ce a intrat cu mașina într-un gard.

Adolescenta în vârstă de 18 ani din județul Constanța a fost protagonista unui accident în urma căruia ar fi putut să-și piardă viața. Tânăra a furat o mașină cu intenția de a o conduce. Cu toate că a consumat alcool în prealabil, dar nici nu deținea permis de conducere, aceasta și-a dus planul la final și s-a urcat la volan. Ce a urmat însă este un scenariu demn de filmele cu cascadori.

Accident grav provocat de o tânără beată

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sambătă în orașul Medgidia. O tânără în vârstă de 18 ani a furat un autoturism, cu intenția de a-l conduce. Adolescenta consumase alcool și nu avea nici permis de conducere, însă nici unul dintre aceste motive nu i-au stat în cale.

Tânăra s-a urcat la volan și a apăsat pedala de accelerație, pierzând controlul volanului. Astfel, aceasta a produs un accident în urma căreia ar fi putut să își piardă viața.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mașina s-a oprit într-un gard, tânăra provocând astfel și câteva daune serioase.

Accident grav la Medgidia

Sursa foto: Arhiva EVZ

Polițiștii din Medgidia au fost anunțați în noaptea de vineri spre sambătă de accident. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului unde au găsit mașina furată accidentată.

Adolescenta de 18 ani care se afla la volan în timpul accidentului a fost testată cu aparatul etilotest. În urma acestei proceduri a reieșit că tânăra consumase alcool. Rezultatul aparatului a indicat 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.De asemenea, în urma efectuării cercetărilor a reieşit că autoturismul în cauză aparţine uneia dintre rudele bărbatului, iar cei doi l-ar fi luat fără a-l înştiinţa pe acesta, arată IPJ Constanța.

Tot în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, un motociclist și-a pierdut viața în urma unui accident deosebit de grav. Accidentul a avut loc pe raza localității Mălini din județul Suceava. Bărbatul s-a izbit de un cap de pod și a murit pe loc în urma impactului. Pe motocicletă se mai afla un pasager care a fost găsit conștient.

Un alt accident a avut loc unde cursul zilei de sambătă pe DN1.  Patru autoturisme s-au ciocnit în dreptul localității Breaza. În urma impactului patru persoane au fost transportate de urgență la spital