Evenimentul Zilei > Actualitate > Adi Mutu îl ATACĂ DUR pe Jose Mourinho: „Este un om fals, este terminat ca antrenor!”
Adi Mutu îl ATACĂ DUR pe Jose Mourinho: „Este un om fals, este terminat ca antrenor!”

Adi Mutu îl ATACĂ DUR pe Jose Mourinho: „Este un om fals, este terminat ca antrenor!”

Adrian Mutu (36 de ani) l-a criticat pe fostul său antrenor de la Chelsea, Jose Mourinho, spunând despre portughez că este un om fals, și că este un tehnician termiant.

Atacantul român a evoluat sub comanda lui Mourinho la gruparea londoneză, în sezonul 2003-2004. În scurtul lor timp de colaborare, cei doi nu au avut o realție foarte bună. Acum, Mutu l-a atacat pe antrenorul lui Chelsea, prin intermediul unui interviu acordat pentru „Mirror Football”. „Mourinho a fost un mare antrenor în trecut, dar ca persoană este fals. Vrea tot timpul să facă numai cum vrea el și nu ține niciodată cont și de felul în care gândesc fotbaliștii lui. Nu puteam merge să stau de vorbă cu el.

Ca antrenor, el este terminat. Nu există nicio cale de întoarcere pentru el. Puteți vedea acum câți dintre jucătorii săi sunt nefericiți. Din ce cauză? El este motivul! El nu poate vorbi cu jucătorii. Primul lucru pe care-l face este acela de a merge la cel mai important jucător din lot pe care mai apoi încearcă să-l scoată din sărite.

Nu contează cine ești, că te numești John Terry sau Frank Lampard, este doar ceea ce face el pentru a se distra. Ăsta este felul lui de a fi, de a face lucrurile și nu se va schimba pentru nimeni”, a spus Mutu.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.