Adevărul despre relația dintre Ștefan Bănică Jr. și fiul său. „Nu vrea să accepte”

Adevărul despre relația dintre Ștefan Bănică Jr. și fiul său. „Nu vrea să accepte” Sursă Youtube

Radu Ștefan a dezvăluit care este adevărata relație dintre el și tatăl său, Ștefan Bănică Jr. Tânărul a mărturisit că acesta nu înțelege anumite lucruri și că sunt momente în care trebuie să accepte situația.

Ștefan Bănică Jr. are trei copii, din trei relații diferite, iar Radu Ștefan este primul copil. Tânărul a dezvăluit cum se înțelege cu adevărat cu tatăl său și cât de greu i-a fost să accepte că va fi comparat toată viața cu celebrul artist.

Radu Ștefan a declarat că există anumite diferențe între el și tatăl lui, dar că acesta i-a dat mai mult curaj să își urmeze visul.

„Încep cu astea care îmi plac. Profesionalismul este principalul la mine, nu am ce să-i reproșez. E ce trebuie. Este foarte eficient în muncă, și perfecționism. Ca tată, e un tată zâmbitor, caterincă. Nu înțelege anumiți termeni în engleză spre exemplu, adică înțelege, dar nu vrea să accepte(…). Da îmi vine așa, de exemplu îi zic ceva random, ‘random’?

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum să zic ‘random’ ca actor, și are dreptate(…) Eu mi-am dorit de mic să cânt, dar am avut o reținere. El e foarte profi și din start m-a luat, n-a fost ca și când cânta cu fiul său, ci cu un coleg și a intrat în mine rău, dar bine a făcut, că dacă nu făceam pasul ăsta, nu știu când aș fi avut curajul.”, a declarat Radu Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă Facebook

Cum l-a afectat celebritatea pe fiul lui Ștefan Bănică Jr

Fiul lui Ștefan Bănică Jr a mai declarat că sunt momente în care popularitatea tatălui său îl încurcă, dar că nu poate schimba familie din care provine. El a mai spus că și soțul Laviniei Pârva a trecut prin asta în tinerețe.

„Este 50%-50%, te încurcă în anumite situații, te ajută în anumite situații! Dar și tatăl meu a trecut, la fel, prin asta, vei fi comparat toată viața, n-ai ce să faci. Dar e treaba mea să demonstrez, în primul rând mie, că pot și că voi reuși!”, a declarat Radu Ștefan Bănică, potrivit Cancan.

În prezent, fiul lui Ștefan Bănică Jr. se ocupă de facultatea U.N.A.T.C., business și spectacole. Acesta îi calcă pe urme tatălui său, fiind pasionat de muzică și actorie.