Evenimentul Zilei > Monden > Adelina Pestrițu și soțul vedetei sunt acuzați că vând Rolexuri false. Atac furibund la adresa celor doi
Adelina Pestrițu și soțul vedetei sunt acuzați că vând Rolexuri false. Atac furibund la adresa celor doi

Adelina Pestrițu și soțul vedetei sunt acuzați că vând Rolexuri false. Atac furibund la adresa celor doi

Discurs foarte dur îndreptat către Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, care ar încerca să vândă ceasuri contrafăcute, prezentate ca fiind de lux.

Oana Zăvoranu revine în atenția publică după ce a lansat acuzații grave ce o vizează pe Adelina Pestrițu, dar și pe soțul acesteia, Virgil. Despre care Zăvoranu a afirmat că ar face reclamă unor ceasuri de lux, care de fapt sunt contrafăcute.

Oana Zăvoranu acuză că Adelina Pestrițu și soțul ei vând ceasuri false

Ea a urmărit mai multe conturi de Instagram ale vedetelor și a dat și peste cel al lui Virgil Șteblea, soțul Adelinei Pestrițu. Aici, bărbatul prezintă ceasuri de lux. Modelele Rolex Daytona steel – 12.500 de euro (același model din aur alb costă 37.400 de euro), Rolex GMT Master II – 9.200 euro. Preţurile sunt cele din magazin pentru ceasuri noi. Dar, pe piața de second hand, majoritatea ceasurilor Rolex capătă o valoare mai mare datorită cererii care este cu mult mai mare decât oferta.

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe bărbat că ceasurile de lux nu ar fi orginale și a explicat că acestea ar fi fost aduse, de fapt, din Turcia. „Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo”, a scris Zăvoranu pe Instagram.

Ea i-a desființat pe Aldelina Pestrițu și Virgil Șteblea. „Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt.

„Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă”

Adică ceasurile Rolex vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de Rolexuri – şi eu şi soţul meu – le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?

Sunt curioasă dacă firma mare, brand-ul Rolex, este de acord ca produsele să fie vândute aşa prin portbagaj, câte 40, 50 de bucăţi aruncate în folie de plastic. Dacă acceptă, înseamnă că eu nu ştiu nimic şi aşa se vând ceasurile mai nou.

Ca să nu mai vorbim că preţul unui Rolex original începe undeva la 7.000 de euro. Voi îi vedeţi pe ăştia doi, care ea dă coduri de reducere la tot felul de pufarine şi face giveaway, că vorbeam de cât costă un Rolex original, acolo este vorba de nişte sute de mii de euro, dacă ar fi ceasuri veritabile. Îşi permit să bage sute de mii în Rolexuri să le stocheze?

Sau au amanet, iar aici intervine altceva! Păi ce facem, luăm pe nimic banii de la oamenii care nu mai au lovele? Nu mai este ea femeia aia educată, ne bucurăm la oamenii care şi-au dat Rolexul pe nimic pentru că nu mai au ce să mănânce?”, a spus Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.