Evenimentul Zilei > Sport > Acuzații usturătoare la adresa Simonei Halep. Jucătoarea de tenis și-ar fi inventat accidentarea, pentru că i-a fost frică
Acuzații usturătoare la adresa Simonei Halep. Jucătoarea de tenis și-ar fi inventat accidentarea, pentru că i-a fost frică

Acuzații usturătoare la adresa Simonei Halep. Jucătoarea de tenis și-ar fi inventat accidentarea, pentru că i-a fost frică

Fost jurnalist la Europa Liberă, Mihai Rusu a avut un discurs extrem de dur după ce a aflat că Simona Halep nu va putea juca semifinala de la Bad Homburg, împotriva Biancăi Andreescu. El a afirmat că românca s-a temut de adversara din Canada.

Simona Halep nu a putut să lupte, vineri, pentru calificarea în finala turneului german de la Bad Homburg. Jucătoarea de tenis din România s-a retras înaintea semifinalei pe care ar fi trebuit să o dispute împotriva canadiencei Bianca Andreescu. Halep a acuzat o indispoziție fizică și a explicat că s-a trezit cu gâtul înțepenit.

Mihai Rusu crede că Simona Halep s-a temut să joace semifinala cu Bianca Andreescu

„Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi înainte de meciul meu din semifinală. Din păcate, m-am trezit în această dimineaţă cu gâtul blocat, iar acest lucru nu îmi permite să performez cât mai bine”, a afirmat sportiva din Constanța. „Am petrecut un timp grozav aici la Bad Homburg. Mi-a făcut plăcere să concurez aici. Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru acest turneu fantastic, unul dintre cele mai bune la care am fost. M-am simțit ca acasă și am avut toate condițiile pentru a juca la cel mai înalt nivel”, a mai precizat jucătoarea de tenis.

Mihai Rusu, fost jurnalist la Europa Liberă, a criticat vehement retragerea Simonei Halep. Despre care a spus că a fugit din calea Biancăi Andreescu. Pentru că i-ar fi fost teamă de meciul din semifinale.

Ce spune fostul jurnalist de la Europa Liberă

„Am controlat trei surse și toate trei indică același diagnostic. Raportul medical arată că a avut dureri la musculatura gemenilor, nu la gât. Dar ea poate prezenta orice buletin medical medicului turneului, acest lucru este mai puțin important.

Durerile pot fi cauzate de o întindere ușoară, ori o contractură. Ea fuge mult, trăiește din picioare, a fugit până acum de i-au sărit capacele! Eu cred că a găsit un motiv bun, probabil că a simțit ceva probleme ușoare și a zis: ‘Nu sunt 100% în plenitudinea forțelor și renunț!’.

Pentru că oricum îi era frică de Bianca Andreescu!”, a spus Mihai Rusu pentru prosport.ro.