Evenimentul Zilei > Politica > Acuzații: La moartea lui Paul Goma securiștii dau petrecere în Guvern
Acuzații: La moartea lui Paul Goma securiștii dau petrecere în Guvern

Acuzații: La moartea lui Paul Goma securiștii dau petrecere în Guvern

Alexandru Căutiș a postat un mesaj virulent pe contul de Facebook în care acuză interese obscure în plină criză

După trecerea în neființă a lui Paul Goma, jurnalistul Alexandru Căutiș a postat pe contul de Facebook un mesaj. El a vorbit despre propunerea deschiderii unui punct de frontieră pe aerodromul din Tuzla, despre care consideră că este inutil în acest context al haosului provocat de pandemie.

„Ieri a murit din cauza coronavirusului marele dizident și scriitor Paul Goma. Cu această ocazie Guvernul României s-a gândit să facă un gest simbolic. Pe masa lui Ludovic Orban (fiu de securist) se află azi spre aprobare proiectul depus de securistul Dorin Ivașcu pentru deschiderea unui punct de frontieră pe aerodromul Tuzla. Proiectul este susținut din umbră de un alt securist, fostul general SRI Florea Ciobanu, pe care l-a prins Revoluția „șoim” pe avioanele Tarom. La Revoluție Dorin Ivașcu era șeful agenției Tarom la New York.

Ce urgență este să deschizi un punct de frontieră nou, pe un biet aerodrom, când toate punctele de frontieră sunt aproape total închise??? Securiștii fac ce știu ei să facă după Revoluție: profită de necazul poporului ăsta năpăstuit, în care ei au avut mereu parte de huzur. Aerodromul Tuzla – PRIVAT- va primi ulterior bani de la buget (poate tot motivând criza de coronavirus) și fonduri UE și va afecta activitatea aeroportului Kogălniceanu – de stat. La moartea lui Paul Goma securiștii dau banchet invocând coronavirusul.

Nemernicii ăștia de securiști, la ce tupeu au, ar putea să pună numele aerodromului Tuzla, la care deschid nou punct de frontieră când se închid restul punctelor de frontieră, cum altfel dacă nu chiar: Paul Goma. Ca să fie batjocura deplină.

O instanță din România a stabilit că Dorin Ivașcu, prin trecutul lui, se înscrie perfect în definiția cuvântului „securist”. O vom publica”, a scris Căutiș.