Evenimentul Zilei > Monden > Acuzații fără precedent! Bill Gates, implicat într-un scandal cu o mită 10 milioane de dolari
Acuzații fără precedent! Bill Gates, implicat într-un scandal cu o mită 10 milioane de dolari

Acuzații fără precedent! Bill Gates, implicat într-un scandal cu o mită 10 milioane de dolari

Bill Gates a fost prins într-un nou scandal. De această dată se spune că a implicat copii nigerieni, care urmau să fie folosiți ca cobai umani în unul dintre programele sale de vaccinare obligatorie împotriva Covid-19.

Vorbim, desigur, de miliardarul-filantrop Bill, Gates, care ar fi oferit mită de 10 milioane de dolari Casei Reprezentanților din Nigeria, în schimbul accesului la copiii nigerieni pentru testarea unui vaccin împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19), informează naturalnews.

Tot ce trebuia să se facă, era să treacă un proiect de lege prezentat de Gates, care ar fi impus vaccinarea tuturor nigerianilor cu un vaccin experimental împotriva  coronavirusului creat de Fundația Bill & Melinda Gates și partenerii săi.

Opoziţia, vigilentă!

Din fericire, partidele politice din opoziție au respins rapid această propunere catalogând-o ca o posibilă tentativă de genocid și chiar l-au amenințat pe președintele Camerei dacă va fi de acord cu mita lui Gates.

Coaliția nigeriană a partidelor politice unite (CUPP) a declarat că a interceptat un raport de informații care detaliază modul în care Camera Reprezentanților din Nigeria avea să-și vândă copiii pentru 10 milioane de dolari. Dar atunci când schema a fost descoperită, Camera a stopat imediat demersul.

Scandalul a luat proporţii, ameninţările curg

Într-o declarație, purtătorul de cuvânt al opoziției, Barrister Ikenga Imo Ugochinyere, a condamnat Camera Reprezentanţilor pentru că a luat în considerare oferta lui Gates. El a mai amenințat că îi va dezvălui, cu probe, pe toţi cei care au fost complici la acest aranjament îngrozitor.

Nigerienilor li se reamintește că, în prezent, nu există niciun vaccin descoperit / aprobat nicăieri în lume.

De ce s-ar grăbi cineva să treacă un proiect de lege pentru un vaccin obligatoriu când el nu există?!

Între timp, Sara Cunial, un important politician italian, a cerut arestarea lui Bill Gates. Ea spune că Bill Gates este un  „criminal” care trebuie să fie predat Curții Penale Internaționale pentru a fi judecat pentru numeroasele sale crime împotriva umanității.

Cunial a jucat, de asemenea, un rol esențial în dezvăluirile despre rolul lui Gates în India și în alte țări din Africa, care includeau planurile de a utiliza vaccinurile cu scopul de a introduce microcipuri în corpurile oamenilor ca parte a programului său ID2020.