Evenimentul Zilei > EVZ Special > Se cere arestarea lui Bill Gates! ”E un criminal”. Video incredibil de la Tribuna Parlamentului
Se cere arestarea lui Bill Gates! ”E un criminal”. Video incredibil de la Tribuna Parlamentului

Se cere arestarea lui Bill Gates! ”E un criminal”. Video incredibil de la Tribuna Parlamentului

Deputata italiană Sara Cunial l-a numit pe Bill Gates „criminal” și a cerut premierului Conte să-l predea Curții Penale Internaționale pentru crime împotriva umanității.

Pe măsură ce Agenţia americană pentru securitatea alimentelor şi medicamentelor (FDA) închide un program de testare Covid-19 finanțat de Bill Gates, un politician a cerut în Parlament arestarea lui Bill Gates.

Sfânta Inchiziție a ştiinței false”

De asemenea, Sara Cunial a expus agenda lui Bill Gates în India și Africa, împreună cu planurile sale în legătură cu rasa umană prin programul de identificare digitală ID2020.

Într-un discurs extraordinar de șapte minute (VIDEO mai jos) întâmpinat cu aplauze puternice, Sara Cunial a spus că Italia a fost supusă unei „Sfânte Inchiziții a ştiinței false”.

Nu vă predaţi în faţa vaccinării obligatorii

Ea a criticat blocarea inutilă impusă în slujba unei agende globaliste. Ea a cerut colegilor lideri politici să renunțe la orice planuri de a-i obliga pe cetățeni să se predea în faţa vaccinării obligatorii împotriva COVID-19 la mâna elitei corupte – pe care a identificat-o drept statul profund.

Mai jos vă prezentăm ideile principale din discursul fulminant susținut în Parlamentul italian de Sara Cunial, membrul Parlamentului pentru Roma:

-Veți anestezia mințile cu mass media coruptă

-Știm cu toții că Bill Gates a prezis din 2018 o pandemie, iar în octombrie 2019 la vorbit despre ea la Davos (Elveția)

-De zeci de ani, Gates lucrează la politica de depopulare și la planurile de control dictatorial asupra politicii globale, urmărind să obțină primatul agriculturii, tehnologiei și energiei. Gates a spus, citez exact din discursul său: „Dacă facem o treabă bună la vaccinuri, sănătate și reproducere, putem reduce populația lumii cu 10-15%. Doar un genocid poate salva lumea”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE