Evenimentul Zilei > Social > Actorul Dan Puric aruncă vorbe dure către Executivul condus de Florin Cîțu. „Consider acest guvern un guvern criminal”
Actorul Dan Puric aruncă vorbe dure către Executivul condus de Florin Cîțu. „Consider acest guvern un guvern criminal”

Actorul Dan Puric aruncă vorbe dure către Executivul condus de Florin Cîțu. „Consider acest guvern un guvern criminal”

Dan Puric a criticat vehement acțiunile Executivului condus de premierul Florin Cîțu și a afirmat că Guvernul României este unul criminal.

Dan Puric a vorbit despre situația generală care se petrece în Uniunea Europeană la nivelul drepturilor și libertăților cetățenești. Actorul a făcut referire la impunerea vaccinării obligatorii până la obligativitatea educaţiei sexuale şi aderarea în masă la ideologia LGBT. Dan Puric a vorbit și despre românii care sunt foarte divizați.

Ce spune Dan Puric despre restrângerea libertăților

„În primul rând, eu nu aș condamna românii că sunt divizați, pentru că sunt disperați, principalul vinovat este acest guvern marionetă care este pus să lupte împotriva poporului. În al doilea rând, acum nu avem specialiști în medicină și nici oameni politici. Păi ăștia sunt oameni politici?

Dacă ei au această siguranță în privința vaccinului, să se asigure la consecințe. Cine răspunde penal peste 2-3 ani, când o să apară efecte adverse grave? Iar noi românii nu avem dreptul moral să ne lăsăm castrați de o ideologie criminală”, a spus Dan Puric la România TV.

Artistul a folosit vorbe grele atunci când a vorbit despre actuala conducere a țării. „Eu consider acest guvern un guvern criminal. Acești oameni, care nu dau voie la nicio discuție. Suntem în față unui fenomen genocidal. Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții europei, iar în final facem cea mai mare crimă: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Va închipuiți milioanele de părinți disperați care trebuie să între în abatorul de reeducare sexuală?

„Ne trebuie solidaritate sufletească”

Deci noi trebuie să vedem cui folosește această bunăvoința extraordinară care vine peste noi? „Bă, vaccinează-te, că altfel te dau afară de la servici și de peste tot. De ce să așteptăm să ne dea ei afară? Trebuie să luăm atitudine, este de datoria noastră.

Am un mesaj față de forțele de ordine. Au și ei copii și familii, să nu intervină în forță, că se va întoarce împotriva lor. Mie mi-e milă de ei, că sunt români. Ne trebuie solidaritate sufletească. Iar cei de afară, din Franța, au văzut târziu ce e comunismul, noi cu asta am fost vaccinați. Această abjecție de Românie Educată e că atunci când se smulg copacii și se produc alunecări de teren. Așa și la noi, ni l-au scos pe Eminescu, pe Coșbuc, toți domnitorii. Nu vedeți că peste tot în Europa sunt fenomene apocaliptice?”

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: