Chefi la Cuțite. Surpriză! Cine va degusta preparatele celor trei echipe

Chefi la Cuțite. Surpriză! Cine va degusta preparatele celor trei echipe Sursa foto: captură video

Emisiunea „Chefi la cuțite” se apropie de final, iar numărul concurenților s-a micșorat de la o ediție la alta. Preparatele făcute de cele trei echipe vor fi degustate în penultimul battle de dinainte de semifinală de actorii din „Teambuilding”.

Concurenții din cele trei echipe de la „Chefi la cuțite” se vor întrece în emisiunea din această seară, 13 iunie, în penultimul battle al sezonului 11. Patru battle-uri au fost câștigat de echipa roșie condusă de Sorin Bontea, trei s-au terminat cu succesul echipei lui Cătălin Scărlătescu, iar patru au fost câștigate de echipa gri a lui Florin Dumitrescu. Cele trei echipe au terminat de două ori la egalitate. Chefii așteaptă cu nerăbdare penultimul battle între echipe. „Mai avem puțin, am patru oameni rămași în competiție, care îmi sunt foarte dragi și de aceea e foarte important să câștigăm aceste două battle-uri pe care le mai avem în față, ca să pot intra cu toți în semifinală“, a punctat Sorin Bontea. „Ai mei trebuie să dea tot pe ultima sută de metri, să fie o explozie de farfurii spectaculoase“, a susținut Cătălin Scărlătescu.

Cine va degusta preparatele de la „Chefi la cuțite” în penultimul battle

Battle-ul 14 aduce o probă complicată pentru cele trei echipe, care s-au micșorat de la ediție la ediție. Concurenții vor trebui să reproducă preparate fine dining ale unor celebri bucătari. Mai mult decât atât, ei vor fi nevoiți să recreeze plating-uri complexe pentru ca preparatul să îi impresioneze pe cei care vor juriza farfuriile. Florin Dumitrescu a subliniat că proba va fi una destul de dificilă, iar cea mai mare problemă pentru concurenți va fi timpul pe care îl vor avea la dispoziție.

„Se anunță o probă foarte grea. În momentul în care vobim de farfurii de stele Michelin, atunci ajungem la niște tehnici foarte complicate, iar timpul pe care noi îl avem la dispoziție aici nu este nici pe departe suficient“, a punctat liderul echipei gri. Cei care vor juriza preparatele din această seară provin tot din domeniul artistic și creativ. Degustătorii vor fi actorii din filmul „Teambuilding“, care s-a bucurat de un mare succes în rândul românilor.

 

Ne puteți urmări și pe Google News